Komični mjuzkl Kiss

Datum objave:21.10.2019

Pročitano:1978 puta

Datum održavanja: 30.10.2019

Lokacija: Novi Sad

Predstava Kiss gostuje u Srpskom narodnom pozorištu 30. 10. na kamernoj sceni, sa početkom od 20.30 h. Kiss je priča o igri, flertu, začikavanju, nadmetanju i,povrh svega, ljubavi između muškarca i žene. 

 

 

Komičnescene isprepletane zanimljivim i novim aranžmanima poznatih pesama,tradicionalnih balkanskih pesama kao i autorskih numera samih izvođača izvedenesu najjednostavnijim sredstvima - samosopstvenim telom i glasom. Zanosno slavljetonova, ritma, plesa, glume, akrobatike - u savršenoj harmoniji.

 

Predstavu je do sada videlo preko 15 000 gledalaca u zemlji i inostranstvu (Nemačka, Austrija,Francuska, Italija, Turska, Crna Gora, BiH, Hrvatska), a na prestižnim pozorišnimfestivalima odnela je nekoliko značajnih nagrada. Neki od nastupa: BELEF (Beograd), Festival stranih kultura (Pariz), Nišvil teatar festival, Festival uličnih svirača (Nikšić), Barski ljetopis, Festival socijalnog cirkusa (Gazijantep, Turska), Nušićijada (Ivanjica), Grožđebal (Sremski Karlovci), festival Piano city Novi Sad, itd.

 

Režija: Višnja Obradović

Izvođači: Ana Vrbaški i Marko Dinjaški

Muzički aranžmani/kompozicija: Alice in Wonder

Band Dizajn zvuka: Goran Vujičin

Kostimografija: Nataša Jovičić / Lutkart

Frizure: Budislav Vlajkov/ Beastic

Produkcija: Otvoreni krug Novi Sad

Trajanje predstave: 60 minuta

 

Iz medija: "To što ovaj duo proslavlja i predstavlja na bini je grandiozno. To čine toliko energično, znalački i ubedljivo, da njihov nastup postaje krajnje zabavno i zanimljivo zadovoljstvo, koje istovremeno ide i dodubina. Stvaraju zvuk koji pokreće,pa makar bio proizveden samo trenjem ruke o ruku. To što oni nude je čista energija, ritam u svom praobliku." Peter Kes, Süddeutsche Zeitung, Minhen


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :