Komadić ruskog nadahnuća od danas u srcu Beograda

Datum objave:09.10.2012

Pročitano:4743 puta

By:Sand Pro
Nakon deset godina uspešnog rada u Moskvi, jedinstveni Studio slikanja peskom - „Sand Pro“ , otvorio je svoja vrata svim zainteresovanim Beograđanima. Tokom veoma inspirativne demonstracije koja je održana danas u novootvorenim prostorijama ovog, na našim prostorima, do sada neviđenog studija, tim nadahnutih ruskih umetnika i psihologa predstavio je niz različitih programa za sve uzraste. 
Različiti programi u školi crtanja peskom, koji su za kratko vreme dostigli veliku popularnost u Rusiji i celom svetu, od danas su dostupni za polaznike na srpskom i engleskom jeziku. 
 
Prema rečima generalnog direktora Studija slikanja peskom „Sand Pro“, gospođe Ane Kononenko, programi za najmlađe i školarce imaju razvojni i korektivni karakter, dok su programi za odrasle pre svega relaksirajući i edukativni. 
 

 
 
„Program za decu je autorski i za sada jedini u svetu koji u jednoj metodi objedinjuje program škole slikanja i opšterazvojni psihološki program, koji je u svetu poznat kao ‘Send plej' . Temelj našeg rada je da svako dete sutra postane srećan, zdrav i samostalan čovek koji je siguran u sebe, koji zna šta hoće i koji će biti uspešan. Odraslima, pak, pružamo mogućnost da se na pravi način opuste i da se odmore.Upravo se u takvom stanju, čovek najlakše oslobađa od stresa i unutrašnjih stega.“ - istakla je gospođa Kononenko prilikom današnjeg otvaranja. 
 
Za najmlađe sugrađane, Studio slikanja peskom nudi i jedinstvene peščane proslave i rođendane, kao i peščane predstave, odnosno ekskluzivne radionice za različite prilike.
 
Novootvoreni studio, nalazi se u Gračaničkoj ulici broj 1, nedaleko od ambasade Francuske. 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :