KOLJA i YU GRUPA ovog vikenda u bašti kluba Fest!

Datum objave:08.10.2020

Pročitano:1177 puta

Datum održavanja: 09.10.2020 - 10.10.2020

Ovog vikenda u bašti kluba Fest nastupiće dva velika imena domaće scene! U petak, 9.oktobra na binu će Kolja, a dan kasnije, u subotu, 10.oktobra rokenrol spektakl prirediće Yu grupa!

KOLJA / petak, 9.oktobar

Nikola Pejaković Kolja nastupiće u bašti kluba Fest u petak, 9.oktobra.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Nikola Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi, u saradnji sa producentom i gitaristom Vojom Aralicom, kultnim albumom "Mama, nemoj plakati" (2001), a usledili su "Kolja" (2009), "Grobovlasnici" (2013) i "4 Prsta" (2018).

 

Foto: Nemanja Đorđević

Kolju kao gitaristu i pevača prati bend u kome su pored gitariste Voje Aralice, klavirista Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sale Ranković. O nastupima Kolja kaže: "Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo, a moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka".

Kolja je ovog proleća objavio novi singl "Meksikanac" koji je za kratko vreme stigao skoro do 180.000 pregleda na jutjubu.

Ulaznice po ceni od 1200 RSD u prodaji su u klubu Fest. Na veče koncerta, ulaznice će se prodavati po ceni od 1400 RSD.

 

YU GRUPA / subota, 10.oktobar


Jedan od najvećih bendova ikada sa ovih prostora, legendarna Yu Grupa prirediće svojim Zemuncima još jedno veče za pamćenje – nastupiće u bašti kluba Fest u subotu 10.oktobra!
Braća Jelić su živi dokaz da je rokenrol nezaustavljiv – već preko 50 godina zajedno se bore za svoju muziku na binama širom regiona, ali i sveta. Kao već iskusni i uvaženi muzičari 1970.godine osnovali su Yu grupu i narednih 48 godina, kroz 12 albuma, mnogo uspešnih koncerata i na desetine vanvremenskih hitova, dokazali svoju veličinu i svoje, više nego zasluženo, mesto na vrhu domaće rok scene.

 

Foto: wood.rs


U Zemunu su stasali, u Zemunu su dobili ime i za Zemun i Dunav ih veže mnogo važnih, životnih i muzičkih trenutaka. Nakon fantastičnog, rasprodatog koncerta u oktobru 2018.godine, Jelići se vraćaju u Fest!

Ulaznice po ceni od 1200 RSD u prodaji su u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :