Kobosil (Ostgut Ton, MDR / DE) at Drugstore

Datum objave:18.12.2017

Pročitano:2214 puta

Datum održavanja: 22.12.2017

Lokacija: Drugstore, Beograd

Kobosil, najtraženije ime u Beogradu ove sezone

22. decembar, Drugstore

LINEUP
Kobosil (Ostgut Ton, MARCEL DETTMANN Records, DE)
Alexandar Ivkovic (Desolat Music Group)
Mihajlo (HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT.)
Marko Milosavljević


Max Kobosil je rođen 1991. godine u Berlinu. Od malih nogu je odlučio da se posveti i doprinese muzičkoj sceni grada koji je zajedno sa njim porastao u svetski centar elektronske muzike. Muziku je počeo da pušta sa 17 godina kada je prvi put čuo za čuveni Berghajn. Godinu dana kasnije ga je i posetio. Još tada je razumeo da sam klub i ljudi u njemu prave razliku. Tada je poželeo da nastupa u Berghajnu i ne bude samo posetilac. Trebalo mu je malo vremena da uspostavi kontakt sa osobljem kluba i ubrzo je izašlo njegovo prvo izdanje na etiketi Ostgut Ton. O Kobosilovom jedinstvenom zvuku i jedinstvenom DJ setu se brzo pročulo i van Berlina. Prošle godine je prvi put nastupao u Beogradu, a ove godine klub Dragstor je dobio ubedljivo najviše upita na temu ponovnog gostovanja dvadesetšestogodišnjaka iz Berlina. Komentari koji prate Kobosila na internetu jedan za drugim potvrđuju da "Kobosil nikada ne razočara".

 

 

Dragstor ovo veče uređuje sa domaćom etiketom HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. Domaću podršku pružaju Aleksandar Ivković, Mihajlo i Marko Milosavljević.

 

 

Za ovaj događaj neće biti pretprodaje karata. Moći ćete da ih kupite samo na ulazu u klub i to po ceni od 600 RSD pre ponoći i 800 RSD nakon ponoći.


Pridružite se FACEBOOK EVENT-u.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :