Ko zaista treba da vidi ovaj ADE?

Datum objave:10.08.2022

Pročitano:1571 puta

Lokacija: Amsterdam

Uz mnoštvo poboljšanih i novih prednosti umrežavanja u ADE Pro ove godine, sada je lakše nego ikada da se povežete, sastanete i sklopite taj jedan ugovor koji menja karijeru. Iskoristite sve prednosti globalne mreže lidera u industriji koji pohađaju ADE i počnite sa našom Pro mrežnom bazom podataka.

 Saznajte više o mnogim prednostima umrežavanja i svemu ostalom što se otvara sa ADE Pro Pass-om i nabavite svoju sada.

Umrežavanje i ADE poslovna središta

ADE Pro obuhvata posao koji stoji iza elektronske muzike, budućnost elektronske muzike i svet koji je okružuje. A naša baza podataka profesionalaca koja se stalno širi u potpunosti odražava ta tri glavna stuba naše industrije, sa rukovodiocima brendova, agencijama, A&R menadžerima, inovativnim tehnološkim kompanijama, advokatima najvišeg nivoa, finansijskim investitorima, stručnjacima za održivost i drugim liderima u industriji koji dolaze iz celog sveta...

Sa preko 9.000 muzičkih profesionalaca koji se okupljaju u Amsterdamu, gotovo je zagarantovano da ćete tačno pronaći koga treba da upoznate. Obilje poslovnog umrežavanja je omogućeno u našoj konferencijskoj bazi Feliks Meritis i svim zvaničnim ADE poslovnim centrima koji sigurno obećavaju plodnu osnovu za sklapanje poslova i napredovanje u karijeri.

ADE Pro mrežna platforma i baza podataka

— Otvoreno za samo nekoliko dana!

Započnite ovu godinu planiranjem unapred: ADE Pro-ov onlajn alat za umrežavanje omogućava vam da pronađete i povežete se sa globalnom mrežom profesionalaca, predstavite svoj posao, planirate sastanke tokom ADE-a i još mnogo toga. Preko 50.000 poruka se razmeni svake godine, pa se uverite da ćete maksimalno iskoristiti svoju ADE Pro Pass tako što ćete početi što pre.

✓Ažurirajte svoj lični profil i profil kompanije da bi ga ceo svet mogao videti
✓ Pronađite tačno ko vam je potreban tako što ćete slobodno pretraživati sve kompanije i delegate koji učestvuju
✓ Prenesite poruku nekome sa kim želite da se povežete i direktno planirajte sastanak tokom ADE-a

Doživite potpuno ADE iskustvo

ADE Pro Pass obuhvata

✓ Sve konferencije
✓ ADE Pro mrežnu bazu podataka
✓ Događaji, sesije i čvorišta umrežavanja
✓ Potpun pristup svim događajima ADE festivala*
✓ I još mnogo toga...


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :