Ko je tata live acta? U prodaji solo karte za Hard Code Weekend

Datum objave:19.10.2017

Pročitano:1824 puta

Datum održavanja: 11.11.2017 - 12.11.2017

Lokacija: Hangar Luka Beograd

Posle dvodnevnih kompleta za Hard Code Weekend, koji će se 11. i 12. novembra održati u Hangaru kod Luke Beograd, u prodaju su puštene i pojedinačne ulaznice za ovaj techno spektakl.

 

Hard Code Weekend

Dvodnevni kompleti su još uvek u prodaji po staroj ceni, odnosno još neko vreme će koštati 1.200 dinara. Pojedinačne karte za prvi dan Hard Code Weekenda će u prvom krugu pretprodaje koštati 600 dinara, dok će za drugo veče biti nešto skuplje i stajaće 800 dinara. Kako se vikend žurke približava, cene kompleta i pojedinačnih karata će postepeno skakati. Karte se mogu kupiti u svim Win Win radnjama u Srbiji kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Prvog dana HCW će se za pultom naći legendarni baron Dave Clarke, zatim jedna od najintrigantnijih pojava u technu - Black Asteroid, kao i čovek čiji live act bukvalno KIDA – Christian Wunsch.

 

Hard Code Weekend

Drugo veče je zakazano za nastup o kome se već uveliko priča, pošto nam Luke Slater, koji odavno ima svoje sazvežđe na techno nebu – dolazi kao Planetary Assault System (PAS) - live act!! "Tata" svih live actova! Uz njega tu je i trenutno najtraženije ime u techno priči – DAX J, o čijem prašenju na ovogodišnjem Exitu će se sigurno ispredati legende. HCW večeri broj dva predstaviće se i jedno od viđenijih lica Berghaina i Tresora - P.E.A.R.L. (LIVE).

 

Hard Code Weekend

Domaća podrška prvog dana su Luka Concrete i Kobaya, a drugog Speedy i Marko Milosavljević.
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :