Knap Club predstavlja: HALFTONES + SHAKIN`

Datum objave:06.11.2019

Pročitano:1649 puta

Datum održavanja: 09.11.2019

Lokacija: Beograd

9. novembar, 2019, 22.00 h

Novi Halftones, godinu dana posle spektakularnog nastupa sa Lydijom Lunch i silaska s albuma "Brda Sna" otvorio je vrata novim članovima i novom početku. Neobend današnjice koji redovno svojim svedocima servira "Big easy", neokrnjen stereotipima i definicijama, sklon destrukciji i katarzi da ruši i gradi.


Jednom je Žikica Simić nakon njihovog nastupa napisao "...Muzika Halftonsa u kojoj je tekstura važnija od svega drugog, odličan je skor za unutrašnji trip. Atributi 'arty' i 'noise' određuju njene amplitude. I ne samo to. Određuju i potpuno apartno mesto ovog benda na beogradskoj sceni."

 

Halftones

Ovoga puta sa njima binu Knap Club-a deli mađarski garažni rock trio Shakin' sa fantastičnom pevačicom i trubačicom Verus Villango. Pored Verus, tu su i Daniel Balogh (gitara, vokal) i Zsolt Ferenczi (bubnjevi). Živopisne, zarazne melodije i upečatljivi živi nastupi, prave savršeni balans njihovoj pop sirovosti. Do sada su izdali dva EP-a, Are You Shakin'? i Made in Eaglefield, a trenutno završavaju i svoj prvi LP.

Specifičnost ovog koncerta je njegova realizacija kroz predhodno spajanje ova dva sastava putem Banding aplikacije - koja napravila ovaj sjajan spoj, a njegova realizacija sledi!

Facebook Event & More Info: Halftones + Shakin` / Knap Club


Cena karte u predprodaji iznosi 400rsd /Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd/, a na dan koncerta iznosiće 500rsd. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :