Klub MINT: HAPPY BIRTHDAY PETAR VLAHOVIĆ

Datum objave:27.12.2017

Pročitano:1700 puta

Datum održavanja: 30.12.2017

U skladu sa prazničnom GROZNICOM nedeljom ujutru i novim vajbom u starom beogradskom klubu Mint, sa zadovoljsvom vam predstavljamo novog rezident DJ-a istoimenog kluba, novog dežurnog lekara koji će nas svojom mizikom lečiti od, sad već hronične, Groznice nedeljom ujutru, Petra Vlahović!

 Petar Vlahović / Pneuma Music, sjajan klupski DJ u usponu, pokazao se puštajući širom Srbije, prepoznatljiv po sjajnim žurkama i maratonskim setovima.
Nakon sjajnog nastupa u Mintu nekoliko nedelja unazad, Petar Vlahović će proslaviti svoj rođendan u omiljenom klubu sa svojim prijateljima, fanovima, kao i sa svim ostalim uživaocima kvalitetne tehno muzike.

Zagrevanje za ovu žurku pripremiće nam DJ Goran/Phunkmode, nekadašnji rezident DJ Minta, uživalac i promoter masivnog gruva karakterističnog za dobri stari House zvuk.

Poslednja žurka ove godine u Mintu počinje od 2 časa posle ponoći! Dodjite da zajedno proslavimo Petrov rođendan i da prebolimo ovu baš jaku i groznicu nedeljnog jutra!!! HAPPY BIRTHDAY PETAR VLAHOVIĆ !!!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :