Barutana klub Beograd

Klub Kuća: Kristina Lalić, prvi put u Sarajevu!

Datum objave:23.03.2016

Pročitano:4895 puta

Datum održavanja: 25.03.2016

Lokacija: Klub Kuća, sarajevo

U petak, 25. marta, prvi put u Sarajevu nastupa jedna od techno zvjezda regije, DJ Kristina Lalić, iz Beograda. Party će se održati u klubu Kuća, a organizator party-a je projekat Veri Gud Najs. Uz Kristinu, domaća podrška su DJ Keon, Elle. M i Not So Special Guest.

 

Klub Kuća: Kristina Lalić, prvi put u Sarajevu! | DJ Keon, Elle. M i Not So Special Guest.

Kristina Lalic je DJ-ica i producentica iz Beograda, koja je poznata po svojoj energičnoj dub techno muzici. Ovo je Kristinin prvi nastup u glavnom gradu BiH, te će Sarajevo dodati u svoju biografiju koja je puna različitih lokacija širom regije i Europe. Kristina je imala priliku da nastupa i uz neke od najboljih DJ-eva, te 3 puta je gostovala na prestižnom Exit Festivalu. Refleksija studijskog rada i strastvenih setova dovelo je do toga da radi na vec poznatim lokacijama, partijima i festivalima zajedno sa talentovanim i poznatim Dj-evima kao sto su Ambivalent, Shinedoe, Anja Schneider, Richie Hawtin, Luigi Madonna, Cristian Varela, Len Faki i mnogi drugi.

 

Kristina Lalić

Organizator dešavanja je projekat pod nazivom Veri Gud Najs, koji ima za cilj promociju elektronske i klubske muzike u Sarajevu, te organizovanje dešavanja sa ovakvom muzikom (deep, tech, techno). Do sada VGN je ugostio mnoge DJ-eve iz regiona, te dao priliku mnogim mladim i neafirmisanim DJ-evima i producentima iz Sarajeva da predstave svoju muziku pred publikom. Iza sebe, VGN u proteklih par godina iza sebe ima preko 50 različitih party-a na različitim lokacijama širom Sarajeva, a najznačajniji bio je festival underground kulture i muzike, Gruv Fest, koji je održan 2013. Godine.

Cijena ulaza je 10KM uz konzumaciju, a lokacija će dodatno biti opremljna audio i vizuelno za ovu priliku, uz pomoć studenata sa Akademije Likovnih Umjetnosti u Sarajevu.

Partneri party-a su Red Bull i Submarine Vibes, a medijski pokrovitelji Klubikon i Fashion Beauty Love.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :