Klub Dot: Tri odlične žurke za party ekipu!

Datum objave:07.01.2015

Pročitano:5584 puta

Datum održavanja: 08.01.2015 - 10.01.2015

Lokacija: Klub Dot, Beograd

Prvi party vikend u ovoj godini klub Dot je posvetio najboljim gradskim žurkama. Tako će biti i ove nedelje, uz tri odlična partija i omiljene DJ-eve koje je beogradska publika volela da sluša tokom 2014. godine.

 

Hetem | Strahinja iz benda Kill Me Laser

 

U četvrtak, 8. januara, na programu je neobičan lajv u izdanju Hetem + MKDSL. Momak koji stoji iza pseudonima MKDSL dobro je poznat domaćoj publici, a za one koji ne znaju - Hetem je Strahinja iz benda Kill Me Laser, a ovo je njegov mračni elektro/tehno eksperimentalni solo projekat. Vrata se otvaraju u 23h, a ulaz je slobodan.

 

Mystic Stylez | PHOTO by Vladimir Miladinovic

photo by Vladimir Miladinovic

 

U petak, 9. januara, jedan od omiljenih beogradskih party kolektiva ponovo stiže u Dot, ali u nešto drugačijem izdanju! U pitanju je Mystic Stylez, koji ovog petka predstavlja svoj novi projekat Tropical Riddims. Umesto grajma , footworka i sličnih žanrova na koje smo navikli kada je MS ekipa u pitanju – Tropical Riddims ovog petka u Dot-u donosi nešto „toplije“ funk/house ritmove. Ulaz je free do ponoći, a žurka počinje u 23h.

 

byp_

 

Subota, 10. decembar, donosi prvu ovogodišnju Smoking Beats žurku, uz već svima dobro poznata imena Фake Casual i byp_! Biće zastupljeni r’n’b, rap, dancehall, garage, house, jersey club, chill trap, future r’n’b i slični žanrovi – party počinje u 23h, a ulaz je free do ponoći.

 

www.facebook.com/dot.belgrade.

 

Već narednog vikenda neka se pripreme zaljubljenici u drum’n’bass jer u Dot dolazi čuveni Danny Wheeler! Danny nastupa u subotu, 17. januara, uz domaću DJ podršku u sastavu Codex & Rahmanee – a ulaznice su već u pretprodaji u ograničenom broju po ceni od 350 dinara na svim prodajnim mestima Eventima.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :