Klub DOT

Datum objave:07.12.2014

Pročitano:7199 puta

Novo mesto na klupskoj mapi Beograda jeste klub Dot, koji je krajem oktobra otvorio vrata za posetioce. U samom centru grada, na adresi Francuska 6, Dot je pravo mesto za one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce!

 

 

Inovativan urbani enterijer i muzički program koji stvara mesto stalne pozitivne energije, učinili su da klub Dot postane pravo osveženje u klupskoj ponudi prestonice. Svakog četvrtka, petka i subote, Dot okuplja najveseliju gradsku ekipu, koja dolazi da do ranih jutarnjih časova uživa u omiljenim muzičkim žanrovima kao što su: funk, soul, r’n’b, nu disco, deep house i tech house.

 

 

Do kraja godine posetioce kluba Dot čeka bogat muzički program! Već u petak, 5. decembra, u klub se vraća Smoking Beats ekipa, a njeni članovi Фake Casual i Byp_ obećavaju još jedan r’n’b i hip-hop spektakl. Samo dan kasnije, u subotu 6. decembra, gosti za DJ pultom kluba Dot biće Flip i MKDSL u okviru čuvene “Idemo Na Mars” žurke. Naredne nedelje – tačnije u petak, 12. decembra, Kristijan Molnar predstaviće specijalnog gosta iz inostranstva, a u pitanju je holandski DJ portugalskog porekla Nuno Dos Santos! Najljubavniji klupski duet, koji čine Ewox i Tamarinsky, donosi u Dot još jednu “Samo ljubav” žurku i to u u subotu. 20. decembra, a klabere će posebno obradovati podatak da Dot sprema specijalan klupski maraton, koji će trajati od četvrtka, 25. decembra ove, pa sve do 3. januara naredne godine! Pozivaju se najizdržljiviji klaberi da se odazovu ovom klupskom izazovu, a za sve detalje o programu i ponudi kluba lajkujte Dot na Facebooku: www.facebook.com/dot.belgrade.

 

 

Zbog svega što je Dot do sada imao da ponudi, ali i zbog onog što tek sledi, unesite ove decembarske datume u svoje rokovnike, okupite ekipu za izlaske i vidimo se na plesnom podijumu kluba Dot!

 

DOT. I tačka.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :