Barutana klub Beograd

Kliker Gift Shop - usamljeni kutak pun magije!

Datum objave:01.03.2014

Pročitano:6709 puta

Čekati određene datume i doba kada se masovno poklanja je pomalo demode. A da ne spominjemo koliko je veći "štos" nešto pokloniti dragoj osobi, članu porodice ili voljenoj srodnoj duši bez povoda - kako bi se reklo, "tek tako".

Kliker gift shop

Postoji mesto, i to u sred Beograda (ulica Svetogorska 5), koje je orijentisano samo na radost poklanjanja i u kojem je svaki dan praznik ili neki drugi važan datum! Dakle, bez obzira slavite li vaš ili nečiji rođendan ili od rođendana "ni korova", useljenje, godišnjicu, venčanje ili nešto potpuno deseto - Kliker je spreman!

Fantastičan asortiman svega što možete i ne možete zamisliti je, pre svega, specifičan po jednoj stvari - dizajnu! Apsolutno svaki artikal je kreiran tako da se u njega zaljubite na prvi pogled - bilo da li ste obožavalac alternativne i clubbing scene, savremene umetnosti, duhovitih rešenja ili pak vam je praktičnost i multifunkcionalnost na prvom mestu.Brendovi koje Kliker Gift Shop zastupa su, svi do jednog, dobitnici najprestižnijih svetskih zvanja u sferi dizajna i giftware-a. Bilo da se, između ostalih, radi o kuhinjski orijentisanim renesansnim genijalcima "JosephJoseph", raznovrsnom i punom duha "Kikkerlandu", otmenom i savremenom "Remeberu", satisfakcija svakog ko zakorači unutar ove male prodavnice čuda je zagarantovana!office@klikergiftshop.rs
www.facebook.com/klikergiftshop
www.giftshop.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :