KLIKA na open air koncertu u klubu KPTM

Datum objave:23.05.2017

Pročitano:3616 puta

Datum održavanja: 26.05.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

Jedan od najsvežijih i svakako najuzbudljivijih rep kolektiva današnjice KLIKA u punom sastavu održaće dnevni koncert pod otvorenim nebom u dvorištu kluba KPTM u petak, 26. maja s početkom od 18 časova.

 


KLIKA će nastupiti u dva bloka, između kojih će njihov DJ puštati muziku u prepoznatljivom stilu. Bekfleš, Kardež i Klika (Kite i jaja produkcija) postoje dosta dugo, ali su pravu ekspenziju doživeli poslednjih godina kada su sasvim i potpuno pokorili muzičku scenu. Ovaj autentični novosadski kolektiv popularnost je stekao upravo svojim autentičnim pristupom sceni kojim je dopreo i do mnogih subkultura.Za sebe kažu da su se rodili pre svih baš jako davno u dva plemena, Kardež i Bekfleš.
5 retarda za mikrofonima, 2 kao DJ-a, 1 bubnjar jebeni, 1 tonac. Megavizuelna animatronix pratnja by das drogen. Ove dve grupe su pored Nellya i Timbalanda jedini predstavnici žanra NAJPOPULARNIJA MUZIKA 7.

 

Zbog velikog interesovanja za ovaj događaj posetioci se mole da dođu ranije pre predviđenog početka koncerta zbog karata koje će se prodavati na vratima kluba.


Svi smerovi su pravi. Svi smerovi su pogrešni. Mi ne snimamo trep. Mi snimamo trep. Mi snimamo crap. Bogi je lep.
Očekujte vatromete. I čudovišta. I lilihipe. Ne očekujte ništa. Osim repovanja. Nemojte ni to da očekujte. Ne.

 

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/240486269765385/

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :