Klasa na vodi u Galeriji Štab

Datum objave:24.01.2017

Pročitano:5349 puta

Datum održavanja: 27.01.2017

By:Mina Aleksić i Đorđe Bulajić

Lokacija: Galerija Štab

Izložba Klasa na vodi, čiji su autori mladi slikari sa Fakulteta primenjenih umetnosti, biće otvorena u petak 27. januara u Galeriji Štab u organizaciji udruženja Slavimo umetnost. Ova prodajna izložba trajaće dva dana. 

 

Klasa na vodi

 

"Slikarstvo je samo drugi način da vodite dnevnik", citat je umetnika koji je obeležio 20. vek i na najbolji način govori o slikarstvu kao jednom od oblika čovekovog izražavanja. Tu istinu Pabla Pikasa možemo videti i u ovoj izložbi gde su izloženi radovi mladih umetnika studenata četvrte godine FPU, u klasi Nikole Božovića, koji na najbolji način i najiskrenije govore o njihovim stavovima, životnim dilemama i odnosu prema svakodnevici.

 

Klasa na vodi


Posmatrajući radove mladih umetnika otkrićemo individualnost i filozofiju svakog autora, poruku i simboliku koja je neophodna da bi se približili samom delu. 


Autori:

Bojan Radišić
Lea Embeli 
Barbara Đokić 
Marija Boljević 
Nevena Crnogorac
Miljana Nikolić 
Veljko Vučković
Branislav Šošić 
Željana Stojanović

 

Klasa na vodi

Slavimo umetnost još jednom podržava slikarsku umetnost u izložbenom prostoru Galerije Štab, kao i svaki put pored slika očekuje vas druženje, muzika i žurka za koju će biti zadužen DJ Simon Villard od 21 sat. Ulaz je besplatan


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :