KKN, Lorna Wing, Ničim izazvan ovog vikenda na zavrsnici Beer Gardena!

Datum objave:06.08.2015

Pročitano:4516 puta

Lokacija: Ada Ciganlija, Beograd

Manifestacija Beer Garden, koja je počela 10. jula na makiškoj strani Ade Ciganlije, polako ulazi u završnicu za ovu godinu, a muzički program koji sledi, potvrđuje da su za sam kraj ostali neki od najboljih koncerata i izvođača.

 

KKN, Lorna Wing, Ničim izazvan ovog vikenda na zavrsnici Beer Gardena!


U četvrtak, 06. avgusta će od 20.30h nastupiti bend Cotton Pickers, a slede koncerti sastava Lira Vega i Svi na Pod. U petak, 07. avgusta na samom početku vikenda na sceni Beer Gardena, već od 18 sati, u matine programu, nastupaju duo Red &Blue, potom grupe Lorna Wing i Kanda, Kodža i Nebojša. Program u subotu, takođe, počinje od 18 sati matineom u kome nastupaju The Few Fellas, sledi nastup grupe Alexandria iz Banja Luke i sastava Ničim izazvan. Nedelja, 08. avgust je rezervisana za grupu Couple Up i njihovog specijalnog gosta Igora Vincea. Ponedeljak veče će obojiti zvuci latino džeza, jer nastupaju Goran Grbić i njegov Dixi Band. Dan kasnije u prostoru Beer Gardena moći će da uživaju svi koji vole bluz - rok uz čuvenu Zonu B.
Muzičku feštu za kraj u sredu, 12. avgusta zajedno sa svim posetiocima napraviće, u svom prepoznatljivom stilu- Blaža i Kljunovima i bend Sharks, Snakes &Planes.

 

Po završetku Beer Gardena pozivamo vas da nam se pridružite na tradicionalnoj manifestaciji Belgrade Beer Fest koja se od 19. do 23. avgusta održava na Ušću.

 

Dobrodošli na Beer Garden i Beer Fest!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :