KKN, E Play i Samostalni referenti zatvaraju baštu KST-a

Datum objave:28.09.2016

Pročitano:6433 puta

Datum održavanja: 14.10.2016

By:Srđan Kostić

Lokacija: KST bašta

Klub studenata tehnike održaće tradicionalni koncert povodom zatvaranja bašte i kraja još jedne letnje sezone u petak 14. oktobra, a nastupiće Kanda, Kodža i Nebojša, E Play i Samostalni Referenti.

 

KST bašta / Foto: Ana Paunković


Bend Kanda Kodža i Nebojša postoji od 1991. godine i do sada iza sebe imaju sedam albuma i jedno DVD izdanje. Nekoliko nagrada za najbolji album godine tokom dvehiljaditih doprinele su konačnoj afirmaciji i kod najšire publike, a sedmi po redi album, „Volja za noć“ iz 2014. godine, i dalje je aktuelan. KKN će u KST-u na zatvaranju bašte snimiti i live video povodom 25 godina karijere.


Sastav E-play iza sebe ima četri studijska albuma i veliku listu festivalskih nastupa. Basistkinja Maja Cvetković, heroina alternativne scene, zajedno sa bunjarom Trutom (bivši bubnjar Rambo Amadeusa) i atmosferičnim gitarskim zvukom daju ovom bendu posebnu energiju i na njihovim koncertima publika ne dolazi do predaha.


Kultni domaći ska bend Samostalni Referenti čest su gost KST-a, a njihove svirke dugo se prepričavaju. Ove godine proslavili su 20 godina postojanja i nema sumnje da publiku čeka još jedan sjajan i energičan nastup.


Karte se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 500 dinara za prvih 100 karata, a mogu se kupiti u prostorijama KST-a svakog radnog dana od devet do 18 časova, kao i od srede do subote od 23 do 02 časa. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :