Kjarin San: Podrži život, dođi na humanitarnu modnu reviju

Datum objave:26.04.2016

Pročitano:5850 puta

Datum održavanja: 18.05.2016

Lokacija: Mikser House

Humanitarna modna revija "Kjarin san" u saradnji sa fondacijom "Podrži Život" održaće se 18. maja 2016. godine u Mikser Houseu.

 

Humanitarna modna revija Kjarin San


Fondacija "Podrži Život" ima za cilj unapređenje socijalne i zdravstvene zaštite dece u Srbiji, sprovodeći različite humanitarne aktivnosti. U saradnji sa Modnim studio "Kjara" trenutno radi na prikupljanju potrebnih sredstava za lečenje dece, za operacije u zemlji i inostranstvu, kupovinu lekova i medicinskih pomagala.


Modni studio “Kjara” postoji već dvanaest godina i brend je jedinstvene estetike. Od samog početka ovaj studio privlači pažnju svojim originalno/smelim i romantično/ženstvenim stilom. Autorsko-dizajnerski tim čine majka i ćerka, Jasmina Aleksić Stanković i Maša Stanković.

 

Humanitarna modna revija Kjarin San


Naziv “Kjarin san” inspirisan je lepotom stvaranja i spajanja kroz različite epohe i povezivanja generacija, sa ciljem da se ostvare snovi porodica obolele dece zahvaljujući ovom projektu.


Pored kreacija dizajnerskog tima Jasmina Aleksić-Stanković i Maša Stanković, originalne scenografije i nastupa mladog pevača Vlada Rozenvajna kojim će revija biti otvorena, ovaj humanitarni događaj poseban je i zbog toga što će modnom pistom prošetati veličanstvene dame domaće scene među kojima su Nataša Ninković, Branka Pujić, Mina Lazarević, Paulina Manov, Danica Maksimović, Nela Mihajlović, Milena Pavlović ,Nevena Ristić, Hana Selimović, Iva Štrljić, pevačice Lena Kovačević, Saška Janković, Nevena Božović i Maja Volk.

 

Humanitarna modna revija Kjarin San


Među damama koje će prošetati Kjarine kreacije učestvovaće i manekenke iz "Model Scouting Office" pod vođstvom Jelene Mladenović. Voditelj večeri će biti novinarka Adriana Čortan. Posle revije biće priređena koktel-žurka za posetioce, gosti će imati priliku da se počaste predivnim kolačićima iz poslastičarnice "Mali Princ". Koktel će biti idealan trenutak za komentarisanje ovog zanimljivog i inspirativnog događaja koji definitivno ne bi trebalo propustiti.


Revija će biti vrlo autentična zahvaljujući timu koji će pripremiti scenu u pozorišnom maniru, sa detaljima koji se uklapaju uz modele. Magdalena Vlajić i Tijana Trailović su zaslužne za prelepo idejno rešenje pomenute scenografije.
Izuzetno smo zahvalni svima koji su na humanost pozitivno odgovorili i otvorili vrata ovom lepom događaju u vidu sponzostva svojim tehničkim mogućnostima i rekvizitama potrebnim za scenografiju.

 

Humanitarna modna revija Kjarin San


Zahvaljujemo se Beogradskom Dramskom Pozorištu, Ateljeu 212 kao i salonima Domino, Kare i Ganash.
Originalna obuća Deva Ars sa svojim predivnim cipelicama takođe će doprineti bajkovitom stilu naših manekenki.

Za prelep izgled naših poznatih dama i manekenki zaslužni su Švarckof frizerski salon Studio DD i Make up studio Emily.

 

 

Producenti projekta: Marija Pantić, Mina Korać, Biljana Antić i Sandra Činjat
Scenografi: Tijana Trailović i Magdalena Vlajić
Snimatelji: Aleksandar Jakonić i Vuk Ninković
Za grafički dizajn celog projekta zaslužna je Andrea Sunturlić koja je obogatila vizuelni doživljaj Kjarinog sna. Ulaznica za reviju je jedna SMS poruka Podrži Život na broj 5757 u iznosu od 100 dinara na samom ulazu u Mikser House.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :