Kišobran žurka, prva ovog leta u klubu Drugstore

Datum objave:05.07.2018

Pročitano:3053 puta

Datum održavanja: 07.07.2018

Lokacija: Beograd

Subota 7. jula 2018. u klubu Drugstore biće dočekana uz prvo letnje izdanje Kišobran žurke. Poznata serija događaja će ovog godišnjeg doba imati samo dva izdanja, najavljuju organizatori.

 

Kišobran žurka


Kišobran je grupa sa misijom promocije nezavisne kulture i umetnosti. Osim organizacije žurki koje su uvek oplemenjene sopstvenom i uvek drugačijom VJ scenografijom, bave se i radio emisijama, fotografijom i izdavaštvom od 2008. godine.
Muzička selekcija Kišobran ekipe satkana je od imena poput Azealia Banks, Drake, The Vaccines, Lykke Li, Florence + The Machine, Editors, Muse, Tame Impala, Disclosure, Ross From Friends, Jon Hopkins, i mnogih drugih.


Ulaznica pod Kišobran je dobra ideja i beskonačna volja, uz kvalitetno druženje i zagarantovanu zabavu. A ulaznice za ovaj događaj mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni u Zaokretu, Cetinjska 15 za 300 dinara.


Na ulazu u klub Drugstore, Bulevar despota Stefana 115a počev od 23 časa na veče održavanja žurke, biće moguće kupiti karte po redovnoj ceni u iznosu od 400 dinara.


Za više informacija, pratite Kišobran događaj na Fejsbuku.


Program za prvi vikend juna:
5. JUL > Surf at Garden Of Drugstore
6. JUL > YES: Vitanov & Whisper
7. JUL > Kišobran žurka // Subota 7. jul, 23h // Dragstor


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :