Kirri Cornwell i Mene u DOT-u

Datum objave:17.01.2017

Pročitano:4407 puta

Datum održavanja: 19.01.2017

By:Marija Joksimović

Lokacija: Klub DOT

Ovog četvrtka u klub DOT dolaze Kirri Cornwell, DJ i producent iz Londona i Mene, beogradski DJ i producent. Obojica su uveliko poznati domaćoj publici od ranije po svojim nastupima širom zemlje. Pošto i Kirri i Mene poseduju autentičan i specifčan gruv verujemo da će ovaj spoj biti dobitna kombinacija.

 

Kirri Cornwell i Mene

Kirri Cornwell // Motto // Y-Serious
Kiri Kornvel dolazi iz Londona, svoju muzičku karijeru započeo je sredinom devedesetih kada eksperimentisao sa raznim muzičkim pravicama da bi se konačno pronašao u deep tech-house ritmovima i upravo u tom pravcu nastavio svoju di-džej ekspanziju. Nastupao je na mnogim andergaund događajima i festivalima kao što su EGG, Ministry of Sound, Pacha, East Village, Nomad, Basing House, Rhythm Factory. Njegov muzički ukus godinama se razvijao pod uticajem legendi poput Princa i Dejvida Bouvija, ali i andergraund velikana kao što su Mihai Popoviciu, Barac i Archie HamIltonMene // Moan// Verbreiten Musik
Predrag Petkovic, publici poznatji pod imenom Mene, je muzički producent i DJ. Njegov muzički stil je mešavina minmala, tek hausa i tehna. Neprestano se trudi da unapredi kvalitet svoje muzike, a rezultat je jedinstveni muzički stil koji je podržan od strane velikog broja značajnih izvođača i etiketa. Izdaje trake za Moan Recordings i Verbreiten Records. Član je i osnivač projekta Revamp. koji vodi sa svojim prijateljima iz rodnog grada. Do sada je radio na brojnim uglednim festivalima i žurkama uz gigante andergraund muzike. Vreme radi za njega.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :