Barutana klub Beograd

Ken Block & Gymkhana Osam: Ultimativno Egzotično Igralište - Dubai

Datum objave:17.03.2016

Pročitano:4388 puta

Lokacija: Dubai

Za osmi nastavak Ken Blockovog 350+ millionskog pregleda Gymkhana video franšize, Block je svoju stilsku vožnju odvezao u najegzotičniju destinaciju do sada: Dubai!

 

Ken Block & Gymkhana Osam: Ultimativno Egzotično Igralište - Dubai | Monster Energy


Učesvuju Block i nova verzija njegovog, svetski poznatog Ford Fiesta ST RX43 rallycross automobila, Gymkhana OSAM: Ultimativno egzotično igralište; Dubai, jedan je od Blockovih najboljih filmova do sada. Blockova Fiesta takođe zapaljuje ekran, doslovce, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj, ultra reflektivnom izdanju, koji se kreiran specijalno za Gymkhana OSAM (Ultra Reflektivno video izdanje možete naći ovde). Takođe, ovo je drugo put u Gymkhana istoriji, da Block snima neke od svojih videa izvan SAD-a - prvi put, Gymkhana TRI je snimljen kad je bio u jedinstvenoj poseti Francuskoj.


“Znam da će zvučati kao kliše kad kažem, ali ovo je verovatno moja omiljena Gymkhana do sada,” rekao nam je Block. “Kada je XDubai je pristupio kao moj partner, kao sponsor prošle sezone, jedna od stvari koje su nam omogućili su da dođemo u Dubai i snimimo Gymkhana video tamo. Ta ponuda je bila sjajna, obzirom da sam ja već identifikovao Dubai kao lokaciju na kojoj bih voleo da snimim nešto narednih godina,tako da sam tu priliku odlučio i da iskoristim. Činjenica da smo mogli da zatvorimo Sheik Zayed Put, po drugi put u istoriji Dubaija [taj put je glavni autoput u Dubaiju i bio je u potpunosti zatvoren samo jednom do tada, kada je predsednik George W. Bush bio u poseti 2008.] i da imam potpuni pristup zatvorene aerodromske piste sa 747, kao i da možemo da snimamo u Burj Parku, koji je deo najviše svetske zgrade [Burj Khalifa], apsolutno je nestvarna.Sada je pravo vreme da kažem ogromno hvala svim ljudima u Dubaiju, koji su mi omogućili da snimim ovaj sjajan video – HVALA VAM!”

 


Ostale stvari koje su se koristile u filmu, uključuju i Ford Raptor, koji se koristio kao prepeka za Blocka, kompletne egzotične automobilske divizije Dubai Policijse Snage koje su tamo bile konstantno — korišćene kao prepreke u jednom trenutku — dva Ford Performance-povezani “Easter Eggs,” u sklopu videa, kao i još puno, puno toga. Plus, tu je i specijalna objava i prikaz novog projekta - automobila za Kena, na samom kraju.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :