KATARINA PEJAK: Bluz pijanistkinja i pevačica čarobnog glasa nastupa u Savamali!

Datum objave:09.04.2015

Pročitano:4551 puta

Datum održavanja: 10.04.2015

Lokacija: Mikser House, Beograd

Katarina Pejak, bluz pijanistkinja i pevačica čarobnog glasa, koja se školovala na prestižnom američkom Berklee koledžu, ponovo nastupa u rodnom gradu, u petak, 10. aprila, u 21h, i to uz pomoć prijatelja.

 

KATARINA PEJAK: Bluz pijanistkinja i pevačica čarobnog glasa nastupa u Savamali! | Mikser House | Beograd | Photo by Zoran Trtica | 2015

Photo by Zoran Trtica

Katarini će na bini Mikser House-a podršku pružiti Blagoje Nedeljković Pače (bubnjevi), Darko Golić, (bas), specijalni gost, iz benda Fish In Oil, Bratislav Radovanović (gitara) i veoma specijalni gost, iz benda Texas Flood, Nenad Mr. Swagger Zlatanović (gitara i vokal).

Katarina Pejak je pevačica, tekstopisac i pijanistkinja, koja će fanovima i publici Mikser House-a predstaviti svoje nove kompozicije, nastale u Americi gde živi poslednjih godina, i naravno, pesme sa prvog i drugog albuma (Perfume & Luck i FIRST HAND STORIES) kao što su: Perfume & Luck, Take Me Home, This Place, The Practice, pesme Tom Vejtsa, Nore Džouns i druge cover-e koji će vas, verujemo, ponovo oduševiti. Katarina je u maju 2014. diplomirala na prestižnom Berklee College Of Music (songwriting).

Ulaznice za koncert su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 500 dinara, a za srednjoškolce i studente predviđen je popust od 40% uz đačku knjižicu i index (popust važi samo za kupovinu karata u Mikser House).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :