Barutana klub Beograd

Karte za PLAY by Oxia 690 dinara samo do ponedeljka

Datum objave:06.04.2017

Pročitano:4078 puta

Datum održavanja: 22.04.2017

Kvalitetan groovy zvuk koji se proteže između tech house i techno muzike je ono što možete čuti u prepoznatljivim setovima francuskog velikana Oxie, koji nam dolazi na još jednu PLAY žurku 22. aprila pravo u Magacin Depo. Svakako, njegov najzapaženiji set ove godine do sada je njegov nastup na renomiranom BPM festivalu u Meksiku koji je izazvao sjajne reakcije njegovih fanova. Upravo je ovo pravi način da se zagrejemo za njegov set na PLAY žurci, za koji verujemo da će biti još upečatljiviji, pa se potrudite da se nadjete na licu mesta 22. aprila.

 

Oxia / Foto: Dušica Stojanović Urban Bug

Oxia / Foto: Dušica Stojanović 


Karte za PLAY žurku koja se održava u Depou možete da nabavite po specijalnoj promo-ceni od 690 dinara samo još ove nedelje, jer od ponedeljka cena karata skače na 990 dinara. VIP karte možete nabaviti po ceni od 1500 dinara, i to na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima širom zemlje i putem sajta www.ddtickets.com.

PLAY
je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. Seriju PLAY žurki otvorila je Deborah de Luca, nastavio je Jay Lumen, a na trećoj PLAY žurci nastupa Oxia 22. aprila.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :