Barutana klub Beograd

Karte za Minde Against po jeftinijoj ceni do kraja nedelje

Datum objave:20.06.2017

Pročitano:3389 puta

Datum održavanja: 30.06.2017

By:Višnja Filipović

Lokacija: Beogradski sajam

Približava se najvrelija žurka leta koju pravi klaberi očekuju sa velikim nestrpljenjem – italijanski tech house dvojac Mind Against prirediće nam pravi open air spektakl na Beogradskom Sajmu, i to uz domaću podršku sjajnih Kristijana Molnara, Smt#ng i Kid Kimija. Karte za ovaj događaj su samo do kraja ove sedmice 1000 dinara, dok će od ponedeljka moći da se nabave po ceni od 1400 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima širom zemlje i putem sajta www.ddtickets.rs.

 

Mind Against


Allesandro i Federico Fognini, poznatiji kao Mind Against, su rođena braća i jedan od najtraženijih dvojaca elektronske muzike današnjice. Braća Fognini poreklom su iz Italije, ali su trenutno bazirani u Berlinu odakle produciraju svoju muziku. Dugogodišnje prijateljstvo i saradnja sa Tale of Us ih je i učinila jednim od najvećih imena Afterlife-a, što nije slučajno ukoliko se uzme u obzir njihov stil – Mind Against neguje melodičan, dramatičan, „filmski“ techno zvuk koji ih je učinio lako prepoznatljivim i planetarno popularnim. Njihova izdanja za Life and Death etiketu su im pomogla da se izgrade kao jedni od najozbiljnijih producenata elektronske muzike današnjice i lansiraju u sam vrh. Od samog početka nastanka Afterlife etikete i događaja u 2016. njegov su neizostavni deo i verni ambasadori. Afterlife žurke su za kratko vreme postale planetarno popularne i uticajne, pa su dodatno učvrstili i popularnost ovog DJ dua koji neumorno nastupa širom Evrope i ostatka sveta, kako na velikim muzičkim festivalima, tako i u najprestižnijim klubovima širom planete.


Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, Traumera, Metodi Hristova i Sam Paganinija, a na ovu listu se upisuje i Mind Against.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :