Karte za Adriatique po promo ceni samo do kraja nedelje

Datum objave:16.09.2016

Pročitano:4628 puta

Datum održavanja: 07.10.2016

By:Višnja Filipović

Lokacija: Hangar Luke Beograd

Tech-house atrakcija Adriatique premijerno dolazi u Beograd 7. oktobra gde će se pridružiti Raveolution spektaklu, a žurka će se održati u Hangaru u Luci Beograd. Karte se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shop-ovima širom zemlje, kao i na sajtu www.ddtickets.com. Karte po specijalnoj promo ceni od 690 dinara možete kupiti do kraja nedelje, jer već od ponedeljka 19. septembra one će koštati 890 dinara, dok VIP kartu možete nabaviti po ceni od 1.500 dinara.

 

Adriatique


Adriatique je jedno od najvećih imena prestižne Diynamic etikete, a Beograd je već imao priliku da na prošlogodišnjem Raveolution spektaklu ugosti njeno najveće ime i osnivača Mladena Solomuna. Solomun je osnovao Diynamic 2006. godine u Hamburgu, sa željom da promoviše underground zvuk. Ova etiketa je u međuvremenu narasla i postala jedna od najprestižnijih, a ove godine slavi deceniju postojanja u velikom stilu – svi potpisnici ove etikete, kao što su Kollektiv Turmstrasse, Karmon, NTFO H. O. S. H. i mnogi drugi, prave zajedničke žurke širom sveta, na najpopularnijim party destinacijama današnjice poput Ibize, Berlina, Amesterdama, Buenos Airesa, Istanbula i Tel Aviva.

 

Diynamic družina je čitave prošle decenije žarila i palila na najboljim svetskim party destinacijama na sad već legendarnim Diynamic Showcaseovima i festivalima, a od kad je Solomunova rezindentura u Pachi prepoznata kao jedna od najboljih večeri na Ibizi, ova etiketa dobija na još većem značaju. Adriatique je definitivno jedno od največih i najomiljenijih imena koje potpisuje za ovu etiketu, a Adrian i Adrian koji čine ovaj dinamični elektronski duo su jedni od najredovnijih gostiju na „Solomun + 1“ resident žurci u Pachi. Adriatique nam na Raveolution donosi sjajne ritmove tipične za Diynamic label, koji se savršeno uklapaju u audio-vizuelni koncept Raveolution žurki koje pre svega teže da okupe ljubitelje kvalitetnog elektronskog zvuka, ali i vrhunske produkcije koja u Beograd donosi dašak Ibize i svetske elektro scene.

 

Adriatique


Na Raveolution žurci 7. oktobra neće manjkati ni domaća podrška, pa će uz Adriatique nastupiti već dobro poznata imena domaće klupske scene Danijel Čehranov, Bokee i Zwein.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne di-džej scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Art Departmenta, Oxie i Carla Lia, a ovoj listi se pridružuje i Adriatique koji stiže u Beograd 7. oktobra.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :