Karte po promo ceni za drugu PLAY žurku još pet dana

Datum objave:22.02.2017

Pročitano:4469 puta

Datum održavanja: 24.02.2017

By:Višnja Filipović

Lokacija: Magacin Depo

Jay Lumen dolazi na još jednu PLAY žurku 24. marta u Magacin Depo, a karte za ovu žurku možete nabaviti po promo ceni od 690 dinara samo još do ponedeljka – od ponedeljka, 27. februra, cena karte skočiće na 990 dinara, dok će cena VIP karata biti 1500 RSD. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

 

Jay Lumen


Jay Lumen je jedan od najtalentovanijih DJ-eva i producenata nove generacije, koji iza sebe do sada ima devet Top 10 i nekolicine Top 20 traka, koje je izdao za neke od najprestižnijih svetskih etiketa, poput 100% Pure, Suare, Cadenza Recordsa, OFF Recordingsa, Drumcodea, Footworka i mnogih drugih. Lumenov stil koketira sa house, techno, tech house i deep house melodijama, dinamičnim ritmovima i pulsirajućim melodijama. Lumenu će domaću podršku pružiti Nemanja Vanović, Mancha&Mark Panic i Nexie.


PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :