Kandžija i Gole Žene biće predgrupa Elementalu na beogradskom koncertu

Datum objave:25.04.2017

Pročitano:4699 puta

Datum održavanja: 06.05.2017

By:Anja Zelić

Lokacija: Dom omladine

Popularni hrvatski bend Elemental nastupiće 6. maja u Domu omladine Beograda, a kao predgrupa na binu će izaći još jedan popularni hip-hop sastav Kandžija i Gole Žene. 

 

Kandžija i Gole Žene  / Foto: Danijel Gjurcek

Kandžija i Gole Žene  / Foto: Danijel Gjurcek

 

Kandžija je već deset godina zapaženo ime hip-hop scene regiona, a poslednji album „Nema Labavo" je zasluženo dobio hvalospeve kako muzičkih kritičara, tako i publike, te se našao na vrhu svih top lista u Hrvatskoj. Kanđžija je do sada izdao šest albuma, a od prvog demo izdanja je jasno da se radi o izvrsnom MC-u i liričaru specifičnog stila i humora.

 

 

Na albumu „Folder sa Golim Ženama" pridružuje mu se bend „Gole Žene" te zajedno nižu hitove poput: „Donji Miholjac", „Crkva", „Mače", „Đuro". Inače, hit pesma sa poslednjeg albuma „Elementala" „Goli i bosi" je dostigla više od dva miliona pregleda, a najnoviji spot za pesmu „Ništa" je dobio odlične kritike stručne javnosti i komentare fanova.

 

Elemental

Elemental


Ulaznice za nastup dva odlična benda, koji su se na brojnim nastupima dokazali kao vhunski koncertni bendovi, mogu se kupiti na biletarnici DD Ticketsa i u Win Win radnjama, a više informacija pronađite na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :