KANDA KODŽA I NEBOJŠA: Dupli rođendanski koncert KKN u Nišu!

Datum objave:23.03.2016

Pročitano:4659 puta

Datum održavanja: 07.04.2016 - 08.04.2016

By:Veroljub Radojković

Lokacija: Feedback, Niš

Povodom 25.godina rada u okviru svoje predstojeće prolećne turneje, beogradski sastav KANDA KODŽA I NEBOJŠA održaće dva koncerta u niškom klubu Feedback i to u četvrtak, 7.aprila Unplugged nastup sa početkom u 21:30h, a u petak, 8.aprila električni koncert sa početkom u 22:30h!

 

KANDA KODŽA I NEBOJŠA: Dupli rođendanski koncert KKN u Nišu! | 25. godina grupe


Kanda Kodža i Nebojša postoje od 1991. godine, a do danas su snimili sedam albuma i jedno DVD izdanje (Prekid stvarnosti). Tokom četvrt veka postojanja, bend je ostavio neizbrisiv trag u domaćoj rok kulturi, a o njihovom kvalitetu dovoljno govori činjenica da je KKN jedan od retkih sastava na čijim koncertima uvek mogu da se vide novi mladi ljudi koji se iz godine u godinu pridružuju armiji poštovaoca i fanova benda.


“KKN su jedan od ključnih sastava sa rok scene iz devedesetih godina, grupa jedinstvene poetske vizije, čiji rad ostaje upamćen kao jedan od vrhunaca pozne faze razvoja našeg rokenrola.

 

Metaforičke slike ovog benda nastavljaju tačno tamo gde je EKV stala, produžujući ovu našu autentičnu tradiciju umetničkog izraza unutar rokenrola ka novim vrhuncima. Poslednjih deset godina bend je svojom intezivnom koncertnom aktivnošću zadobio novi naraštaj publike, šireći se i regionalno. Nekoliko nagrada za najbolji album godine tokom dvehiljaditih doprinele su konačnoj afirmaciji i kod najšire publike, a sedmi po redi album - „Volja za noć“ iz 2014, i dalje je aktuelan.
KKN je sastav koji već 25 godina sa uspehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strasan i angažovan, uvek u ljubavi sa publikom.”

 

Dragan Ambrozić

 

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 600 dinara na slećim lokacijama: Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza). Na dane koncerata karte će biti skuplje.

https://www.facebook.com/Kanda-kod%C5%BEa-i-Neboj%C5%A1a-8896469555/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :