Barutana klub Beograd

Kanadski slam muzičar MC June sutra u DKSG-u

Datum objave:20.03.2017

Pročitano:3711 puta

Datum održavanja: 21.03.2017

By:Marina Lučić

Lokacija: DKSG

U utorak 21. marta u 20 časova u Maloj sali Doma kulture „Studentski grad“ biće održan koncert kanadskog muzičara MC June.
U okviru regionalne turneje frankofonog pesnika i slem muzičara MC Junea (Normana Delinela), a povodom predstojećih Dana frankofonije, Dom kulture „Studentski grad“ u saradnji sa Ambasadom Kanade u Beogradu organizuje koncert ovog popularnog kanadskog izvođača.

 

MC June

MC June je rođen u Montrealu. Tokom rane mladosti njegova strast ka rečima proizvela je prve stihove, a interes za slobodnu improvizaciju učinio ga je prepoznatljivim među tinejdžerima. Nema sumnje da je suština njegovog stvaralaštva poezija i muzika. Od tada do danas, MC June imao je više od tri stotine nastupa i preko hiljadu radionica. Njegov prvi album U odrazu (Le Reflet) objavljen je 2011. godine, u saradnji sa DJ Horgom, Fabrice, Koffy, Monk-E.

 

Da bismo publici koja ne poznaje njegov pristup muzici približili šta ih očekuje na koncertu, možemo reći da MC June predstavlja svojevrsnog kanadskog Marčela. Ovo je jedinstvena prilika da čujete i vidite nešto novo.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :