Barutana klub Beograd

Kalemegdan Summer Festival: Pogledajte ko su domaćini Topljenje Friends stejdža

Datum objave:12.05.2016

Pročitano:4737 puta

Datum održavanja: 10.06.2016 - 12.06.2016

By:Tijana Ristić

Lokacija: Kalemegdan, Beograd

U okviru ovogodišnjeg izdanja Kalemegdan Summer Festivala koji se održava uz podršku Heinekena u periodu od 10. do 12. juna na Beogradskoj tvrđavi, organizatori su pripremili još jednu poslasticu za svoje posetioce.

 

Kalemegdan Summer Festival


Pored glavnog stejdža na kom će nastupati techno mag Sam Paganini i sjajni duo Booka Shade zajedno sa skoro 40 vodećih imenima domaće elektronske muzičke scene, imaćete priliku da uživate na još jednom stejdžu koji će specijalno za publiku urediti prijatelji festivala - tri vodeća imena koja daju veliki doprinos klupskoj kulturi u našoj zemlji 10. juna predstaviće vam se beogradski klub Drug§tore koji je poznat pre svega po svom jedinstvenom muzičkom sadržaju, organizovanju kulturnih dešavanja kao i preciznim underground bukinzima i pravoj berlinskoj atmosferi.


Jedan od najvećih klupskih portala u Srbiji, OnlyClubbing 11. juna imaće priliku da ugosti veliki broj svojih vernih tehno fanova a, u saradnji sa festivalom, najavili su i lepo iznenađenje mladim di-džejevima koji bi želeli da se pokažu na ovako velikom događaju.


U nedelju, 12. juna, već svima poznati Sunday Beat, čiji je domaćin naš poznati glumac Viktor Savić, u saradji sa još jednim velikim klabing portalom - Grotto, najavljuje veliki muzički maraton. Imaćete priliku da čujete zvuke deep housea, tech housea i technoa u izvedbi od preko 10 di-džejeva.


Organizatori Kalemegdan Summer Festivala, koji se održava uz podršku Heinekena, poručuju da je prvi kontigent ulaznica koji je pušten u prodaju po ceni od 900 rsd skoro rasprodat i najavljuju povećanje cene paketa kao i puštanje u prodaju jednodnevnih ulaznica. Prodajna mesta su Eventim, DD tickets, kao i prostorije agencije Jungle Tribe – Gospodar Jevremova 49, Beograd. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :