Barutana klub Beograd

Kalemegdan Summer Festival 2015: Tri velika događaja na Beogradskoj tvrđavi!

Datum objave:05.03.2015

Pročitano:5792 puta

Datum održavanja: 05.06.2015 - 29.08.2015

By:Kristina Janošević

Lokacija: Kalemegdan, Beograd

Koncept Kalemegdan Summer Festivala zamišljen je kao projekat koji će Beogradsku tvrđavu pretvoriti u simbol vrhunskog provoda, gde će se tokom letnjih meseci organizovati najbolji događaji u gradu, što posetiocima iz celog sveta neće ostaviti vremena za predah. U sklopu Kalemegdan Summer Festivala, biće organizovana tri velika događaja- Happy Life, Serbia Wonderland i Tropical Inn.

 

Kalemegdan Summer Festival: Happy Life, Serbia Wonderland & Tropical Inn! | Kalemegdanska tvrdjava | Beograd | 2015

 

Prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala, pod nazivom Happy Life, 06.juna na terenima K.K. Partizana,koncipiran je kao sjajna tech-house žurka, kojom se započinje fantastično festivalsko leto na Beogradskoj tvrđavi. Organizatori najavljuje dobro poznato ime iz jednog od legendarnih, svetskih DJ dua, koje će iskusne klabere i prave ljubitelje elektronske muzike potpuno oduševiti.


Mesec dana kasnije, 3. i 4. jul rezervisani su za veliki Serbia Wonderland Festival, koji je prošle godine okupio preko 12 000 posetilaca, a ovog leta zvezde Tomorrowlanda dovodi na Beogradsku tvrđavu.Dannic je prvo veliko ime, koje će se naći na line up-u festivala, a uskoro nas očekuje otkriće imena još jedne DJ legende, koja će raspametiti fanove Serbia Wonderland Festivala. Zanimljiva scenografija, mnoštvo performera i vrhunski specijalni efekti po kojima je ovaj magični festival prepoznatljiv, upotpunjeni fantastičnom prirodom Kalemegdana, predstavljaće pravu audio-vizualnu senzaciju za sve posetioce festivala.


Poslednji u nizu, zakazan za sam kraj leta dolazi nam Tropical Inn, 28. avgusta takođe na terenima K.K. Partizana. Noć vrelih, tech-house bitova, šarenih tropskih boja, scenografije sa palmama koje će vas u mislima odvesti u tople, morske krajeve. I uz sve to DJ dvojac, sa jedne od najvećih svetskih deep i tech house etiketa, planetarno poznat po svom hitu, koji asocira na potpuno „utiskivanje“ zadovoljstva, uz koji je đuskanje do ranih jutarnjih sati u potpunosti zagarantovano.

 

Beogradska tvrđava je za prvih hiljadu posetilaca obezbedila specijalnu cenu od 2.500 dinara, za sve dane trajanja festivala. U prodaji se nalazi i „mini paket“, koji obuhvataHappy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1200 RSD. Paketi karata mogu se naći na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Takođe, u prodaji se mogu naći i karte za pojedinačne događaje, a više informacija o samom festivalu, danima iznenađenja i žurkama zagrevanja, pogledajte na FB stranici:

 

https://www.facebook.com/KalemegdanSummerFestival?ref=bookmarks


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :