Kako je dRUMELODY spojio opasnost po decu na ulici i amber alert u električnoj simfoniji

Datum objave:16.01.2023

Pročitano:148 puta

Drumelody, multimedijalni umetnik koji se dokazao kao pravi majstor u različitim žanrovima elektro muzike, predstavio je novi video singl pod imenom „Charshia“ koji je deo novog albuma Electro symphony.


U novom video singlu "Charshia” dRUMELODY nam kroz muziku i spot otvara oči na svojevrsan način i upozorava na krhki život današnje dece koja rastu mahom po ulicama, gde na gotovo svakom koraku otvara vrebaju različite brutalnosti i opasnosti.


Od pedofilije, droge, kriminala pa do svega onoga što za svu decu kako u Sarajevu, Beogradu pa i čitavom svetu predstavlja pretnju.


Svakodnevica koju sada živimo i poznajemo drastično se razlikuje od one pre 20-40 godina, kada je bilo mnogo više slobode za decu. Danas nam je neophodno da imamo AMBER ALERT, na koji artist kroz svoj spot i muziku poziva.
Interesantno je da je ceo album Electro symphony, koji se sastoji od četiri songa dosta vuče na tvrđi, progresivniji zvuk, dok se neki singlovi mogu okrakterisati kao baš jasan, kvalitetan techno, gde se samo čeka da uskoče u neki set i da se zavrti dobro poznata atmosfera mračnijih bengera.


“Charshia" je urađena aranžmanski u saradnji sa studentima Sarajevske muzičke akademije.
Gudački kvartet i trubači nisu odsvirali samo za ovaj song, nego su deo celokupnog projekta novog albuma koji po svemu dosta interesantan.


I opet Drumelody na maestralan način spaja organski zvuk i elektroniku u savršenu simfoniju. A svaka od njih, kao i uvek ima svoju priču koja će biti ispričana.


Svi mi koji smo prisustvovali live performansima Berina aka dRUMELODY dobro znamo koliki je specifičan doživljaj prisustvovati kompletnom multimedijalnom setu, koji više podseća na nastup velikana svetske muzičke scene nego na regularan dobar party i djuskanje na dancefloaru, što se svakako podrazumeva, pogotovo kad uleti dobro odabran benger koji potpuno razdrma masu.


Do nove žurke u Beogradu, slušamo i gledamo priču “Charshia” i spremamo se za veliki promo nastup!

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :