Kako do ulaznica za Converse Rubber Tracks Live?

Datum objave:19.05.2015

Pročitano:4418 puta

Datum održavanja: 22.05.2015

Lokacija: Božidarac, Beograd

Škrtice, Deca loših muzičara, Šajzerbiterlemon i Raskid 13

U beogradskom klubu Božidarac, u petak 22. maja sa početkom u 20 časova, održaće se Converse Rubber Tracks Live – koncert kojim se završava višemesečni regionalni projekat. Škrtice, Deca loših muzičara i dva benda koja su učestvovala na Converse Rubber Tracks takmičenju, Šajzerbiterlemon i Raskid 13 najavljuju beskrompromisni i energični koncert.

 

Kako do ulaznica za Converse Rubber Tracks Live? | Klub Božidarac Beograd | 2015

 

Besplatne ulaznice za Converse Rubber Tracks Live se mogu preuzeti samo 20. i 21. maja u Converse Shopovima!


Šansu da nastupe na Converse Rubber Tracks Live-u pre kultnog benda Deca Loših Muzičara i novoformiranih Škrtica koje predvodi Zoran Kostić Cane, dobili su Šajzerbiterlemon i Raskid 13. Autorski pank-rok bend Šajzerbiterlemon je osnovan 2014. godine u Beogradu, dok skupina pod imenom Raskid 13 postoji tek nekoliko meseci i dolazi iz Pančeva. Pobednici Converse Rubber Tracks takmičenja doneće na scenu u Božidaracu energičnu muziku i šaljiv pristup panku.

 

U supergrupi - Škrticama krativnu snagu udružili su Cane, Boris Mladenović (Jarboli), Vladimir Kolarić Kole (Veliki Prezir) i Boško Mijučković i Danilo Luković (Straight Mickey and The Boyz). Nastup 22. maja u Božidarcu biće njihov drugi nastup u Beogradu u proteklih godinu dana. Fank-rok sastav Deca loših muzičara predstaviće novog pevača i odsvirati najveće hitove iz svoje karijere.


Ljubitelji rokenrol zvuka mogu da uđu besplatno na Converse Rubber Tracks Live ukoliko obezbede na vreme svoje propusnice - narukvice u Converse Shopovima (Knez Mihailova ulica 26, Ušće Shopping Center i Bulevar Kralja Aleksandra 72-74) u sredu i četvrtak, 20. i 21. maja. Jedna narukvica važi za jednu osobu i jedna osoba može preuzeti maksimalno dve.

 

Broj narukvica je ograničen!

Informacije na converse.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :