Kako da posetite najpoznatije klubove Evrope bez velikih troškova

Datum objave:01.10.2018

Pročitano:1993 puta

By:Redakcija

Lokacija: Beograd

Retko ko je imao priliku da u toku svoje rejverske karijere poseti najpoznatije klubove u Evropi gde gostuju najveće svetske zvezde elektronske muzike. Naravno dok je jednima neki klub strava, drugi ga možda ne bi posetili ni u ludilu što govori i kliše da o ukusima ne treba raspravljati. Ali svako ko se razume u elektronsku muziku i ko je posećivao ovakva dešavanja zna da od atmosfere u klubu zavisi i sama žurka.


Takođe, nismo svi rođeni pod srećnom zvezdom da bi mogli tek teko uputimo u drugu državu samo da bi uživali u muzici i ambijentu, da bi doživeli nova iskustva. Oni koji su rođeni pod manje srećnom zvezdom, rodili se i odrastali u drugoj zemlji pa se preselili u drugu državu, verovatno su posetli klubove koji su im bili u blizini. Sigurno im selidbe nisu bile prijatne, ali su bili te sreće da posete klubove koji važe za najpoznatije u zemljama u kojima su živeli i odrastali.


Još jedan primer sreće u nesreći može biti rad na sezonskim poslovima. Ljudi koji zbog posla moraju da se odvoje od kuće na neko vreme i rade u drugim zemljama imaju priliku da posete poznate klubove u Evropi. Za one koji nemaju tu sreću, postoje i drugi načini da ostvare ovaj cilj bez velikih troškova.

 

Nomad rejveri


Novi kult u muzičkoj idustriji doveo je stvaranja nove frakcije uživalaca elektronske muzike kojima gotovo ništa do muzike i rejva nije ni važno. Kažu da žive za trenutak i jedini cilj im je da stignu na željno mesto u određeno vreme. Nomad rejveri zapravo putuju od grada do grad i od države do države u susret novoj žurci, samo sa koferom u ruci. Putuju uglavnom stopom a za autobusku kartu ili voznu uglavnom zarađuju radeći dnevne „posliće“ za lokalne kafiće i restorane. Ako želite da se pridružite ovoj harizmatičnoj ekipi dovoljno je da odete na autobusku stanicu gde ćete sigurno naleteti na nekog od njih.

 

Organizovane ture do Evropskih gradova


Postoje turističke agencije koje pored prodaje aranžmana za letovanja i zimovanja u svojoj ponudi imaju i organizovana putovanja do najvećih gradova Evrope. Ove ture su dosta jeftinije nego da putujete u sopstvenoj režiji. Uglavnom cela tura traje 2-3 dana tako da ćete imati vremena da posetite neki od najpoznatijih klubova, upoznate grad, odmorite se i zadovoljno se vratite nazad. Karte za žurku, možete kupiti i preko interneta i tako obezbediti siguran ulaz u klub.


Možda će vam ove ideje poslužiti kao motivacija da ispunite jednu od svojih želja i konačno odete na žurku u neki od klubova o kojima ste uvek maštali. Za dobar provod vam nije potrebno mnogo novca već ideje, dobra ekipa i rešenost da odete negde.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :