Kad je bal nek je minimal: Marko Nastić ove srede u KPTM bašti

Datum objave:26.06.2017

Pročitano:4602 puta

Datum održavanja: 28.06.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

U okviru serijala “Kad je bal nek je minimal” ove srede, 28. juna s početkom od 17 časova KPTM bašta doživeće pravu ekspanziju dobre muzike i energije jer će se za DJ pultom naći Marko Nastić, ali i Vladimir Dragaš i Kristijan Šajković. Svi posetioci koji dođu do 18h imaće slobodan ulaz na žurku.

 

 


Takođe, svake srede Marko snima svoj podcast koji uživo možete pratiti putem live strima. Ove srede podcast če se snimati uživo u klubu KPTM. 

 

Kad je bal nek je minimal - Marko Nastić - KPTM bašta 2017

Iz organizacije „Kad je Bal nek je Minimal“ koji su popularnost stekli sjajnim žurkama u klubu KPTM ističu da će ova sreda poslužiti i kao podrška izvođačima iz istočne Srbije kao i vid promocije drugog izdanja „Lost and Found“ festivala, koji se održava na napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji nadomak Bora. Ovogodišnji festival nosiće podnaslov “The Way Back“ (povratak), gde će tema festivala biti povratak fundamentalnim stvarima - prirodi. Na žurci u KPTM-u će se podeliti i 5x2 karte za ovaj festival.

 

 

Marko je tokom svoje impresivne karijere opravdano izgradio status di-džej zvezde, a do sada je nastupao od Brazila do Njujorka s brojnim globalnim techno facama kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer, Billy Nasty, Umek. O njemu su pisali poznati svetski časopisi Mixmag, The Face, DJ, NME i mnogi drugi... Marko je svojim radom dao ogroman doprinos razvoju domaće scene što ga čini najuticajnijim i najcenjenijim izvođačem sa ovih prostora.
Posetioci se mole da zbog velikog interesovanja dođu ranije u klub.


Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :