Kad je bal, nek je minimal: Kiri Kornvel, E-Day i Depra u KPTM-u

Datum objave:19.07.2016

Pročitano:4863 puta

Datum održavanja: 20.07.2016

Lokacija: KPTM bašta

Ljubitelji minimala moći će ove srede da uživaju u fantastičnoj matine žurci pod nazivom „Kad je bal, nek je minimal” u bašti kluba KPTM uz sjajne goste iz inostranstva, Kirija Kornvela i E-day-a , a podršku će pružiti Depra koji stoji iza organizacije Falso Berlina.

 

KPTM


Dnevni parti počeće od 16 časova, a iz organizacije poručuju da će za posetioce koji dođu u klub do 18 časova, ulaz biti besplatan.

 
Kiri Kornvel, di-džej i producent od ranije je poznat domaćoj publici po svojim nastupima u mnogim beogradskim klubovima. Ovog puta u ludoj minimal vožnji pridružiće mu se E-day iz Švedske, kao i sjajni Depra iz Falso Berline kog domača klupska publika i te kako poznaje.

 

Kad je bal nek je minimal


Kiri Kornvel dolazi iz Londona, svoju muzičku karijeru započeo je sredinom devedesetih kada eksperimentisao sa raznim muzičkim pravicama da bi se konačno pronašao u deep tech-house ritmovima i upravo u tom pravcu nastavio svoju di-džej ekspanziju. Nastupao je na mnogim andergaund događajima i festivalima kao što su EGG, Ministry of Sound, Pacha, East Village, Nomad, Basing House, Rhythm Factory. Njegov muzički ukus godinama se razvijao pod uticajem legendi poput Princa i Dejvida Bouvija, ali i andergraund velikana kao što su Mihai Popoviciu, Barac i Archie HamIlton.


Depra jedan od osnivača organizacije Falso Berlina producent i vrsni di-džej čijim se nastupima domaća klupska publika uvek obraduje. Izdavao je muziku za Digital Structures, LoveZone records, Selected, Crossfade Sounds.


Više o ovom događaju možete pročitati na Fejsbuk eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :