Jugoslovenske revolucionarne pesme u parku Muzeja Jugoslavije

Datum objave:05.07.2021

Pročitano:858 puta

Datum održavanja: 11.07.2021 - 01.01.1970

Lokacija: Beograd

U nedelju 11. jula, od 17 do 21 časova, u Parku skulptura Muzeja Jugoslavije publiku očekuje program jugoslovenskih revolucionarnih pesama. Posetioce će prvo „zagrejati“ Željko Karleta, poznatiji kao DJ Major Gagarin, a potom će nastupiti beogradski sastav „Fish in Oil“.

 

Foto: Nemanja Đorđević


Grupa „Fish in Oil“ izvodi originalnu instrumentalnu muziku, obojenu sa malo bluza, roka, surfa, folka i džeza. Ovaj poznati beogradski sastav čine članovi iz raznih bivših jugoslovenskih republika, a na muziku koju sviraju duboko je uticalo njihovo odrastanje u Jugoslaviji. „FNR-Y?“, „Proleterska solidarnost“, „Veljko“, „Industrijska revolucija“, „Trst je naš“, „Princ i Princip“ i „Čika Jovino kolo“ samo su neke od numera koje će publika ovom prilikom čuti.


Njihovom nastupu prethodiće DJ nastup Majora Gagarina, koji će činiti miks pesama u istom, revolucionarnom, maniru. Željko Kerleta je beogradski radijski i klupski DJ i producent, poznat po svojim eklektičnim muzičkim miksovima. Nastupao je u brojnim klubovima u Engleskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Srbiji.


Ulaz je slobodan. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :