Barutana klub Beograd

Jubileji: Happy People i Noise Destruction

Datum objave:09.07.2014

Pročitano:3868 puta

Pored gostovanja globalno poznatih DJ-eva, Dance Arena će ove godine biti rezidentna tačka organizacija bez kojih srpska scena svakako ne bi izgledala ovako kako danas izgleda. Dve decenije rada Happy People i koja više Noise Destruction i Kozmika, posetiocima ovogodišnjeg Exita biće dodatni motiv da se do najudaljenijeg mesta u Đavi upute zaje dno sa novim prijateljima iz Španije, Nemačke ili UK, kako bi im predsta vili ljude koji su ih zabavljali, edukovali i uz koje su stasavali.

 

 

Dvadeset godina...nečiji ceo život! „Sad kad se osvrnem i ne izgleda tako davno, ali zaista je prošlo toliko. Dosta toga smo proživeli i doživeli, a kada bih mogao da vratim vreme, sa ovim neverovatnim iskustvom od 20 godina iskrene Happy People priče, mislim da bih na isti način probao da proživim sve (možda za nijansu luđe), jer HP Priča je puna osmeha i sreće uz dobru
muzičku produkciju, a to je najbolje i najzrelije okruženje za život i kosmički najispravnija razmena energije !" - kaže Lale.

 

Momci koji su pre 22 godine bili "malo nervozni" DJ Z i Fakir, pokrenuli bi Noise Destruction opet, bez imalo premišljanja. "Naravno da bih radio isto što i sada radim, samo bih u sve to uleteo sa još više energije, i ne bih možda toliko para ulupao u ploče i sprave koliko bih energiju i keš usmerio ka otvaranju našeg kluba. Klub bi, naravno, bio u Novom Sadu i možda bi se zvao Noise ili pre Destruction" - izričit je Fakir, dok Zoran kaže da pre 20 godina nije zamišljao scenu na način kakva je sada: "Tada bih na pomen budućnosti srpske scene zamislio više klubova, producenata, magazina, tv emisija.

 

 

Kapiram da je šund pobedio. Nekako sam razočaran našom scenom, ali bih sigurno bio u tome ponovo, umesto kladionice ili npr. prodaje polovnih automobila." Da postoji "druga šansa", DJ Z kaže da bi se više posvetio bržem i lakšem plasmanu na strano tržište.

 

Ove godine proslave jubileja biće i na Happynovisad bini, koja se tokom decenije rada naprosto nametnula svojom koncepcijom i postala jedna od najvažnijih bina na najboljem festivalu u Evropi. Na konstataciju da je mladoj DJ organizaciji svakako trebalo mnogo energije i entuzijazma da se nametne, DJ Cell D, X-Coast, Roy Fokker iliti Bojan Čizmić, deo dvojca The Good Guys i programski menadžer Happynovisad bine, objašnjava da njihov uspeh možda sa strane deluje kao ogroman posao, ali da je njima vreme prošlo veoma brzo: "Entuzijazam, to je prava reč, energija da stvari konstantno guramo dalje. I posle deset godina sigurno plovimo neistraženim krajevima elektronske muzike." Gde pre otići, koji stage posetiti? Sve! Neka nam to i ovog Exita
bude najveći problem.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :