Jubilej: Supernatural festival slavi 10. rođendan!

Datum objave:05.04.2016

Pročitano:5257 puta

Datum održavanja: 23.04.2016

Lokacija: Hajdučka česma, Beograd

Supernatural festival proslaviće svoj 10. rođendan u subotu 23. aprila kod Hajdučke česme. Ljubitelji dnevnog svetla, prirode i muzike moći će da se druže na "Supernatural pikniku" od podneva do 22 časa. Za pozitivne ritamove na proslavi jubilarnog Supernatural Festivala, biće zaduženi di-džejevi koji prate Gudlajf koncept - Martin Boltizar, Dušan Predojević i Nikola Vemić. 

 

Supernatural festival


Gudlajf je jedinstveni koncept koji u poslednje četiri godine propagira ideju „uživanja u životu“, plus okuplja različite socijalne grupa na svojim žurkama, razbijajući predrasude. Osnovna vodilja je muzika, prema kojoj Gudlajf pristupa otvoreno, pa su zastupljeni različiti muzički žanrovi, od hip – hopa do tehna. Kristijan Molnar, Mystic styles, Beyond House, Tijana Todorovic, Vatra, Firma Selekta – samo su neka od imena sa kojima je Gudlajf sarađivao.

Supernatural festival od 2007. godine proslavlja međunarodni Dan planete zemlje, sa ciljem edukacije i podizanja svesti javnosti o značaju očuvanja životne sredine. Kao najveći ekološki događaj u Srbiji, koji okuplja više od 10.000 ljudi, Supernatural neguje koncept dnevnog festivala kako bi posetioci imali priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine, uživajući u dnevnom svetlu i prirodi.

Više informacija: www.supernatural.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :