JUBILEJ: Jack Daniels na Exitu slavi 150 godina postojanja

Datum objave:17.06.2016

Pročitano:4819 puta

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Jack Daniel’s Experience (JDX) backstage na EXIT-u ove godine donosi autentičnu slavljeničku zabavu, povodom obeležavanja jubilarne 150. godišnjice postojanja Jack Daniel’s destilerije.

 

Jack Daniel's Experience

 

Tokom četiri dana u JDX Backstageu biće predstavljeni novi muzički talenti, nastupaće poznate ličnosti i brojni bendovi iz regiona, koje tradicionalno okupljaju rekordan broj ljudi iz godine u godinu. I uoči ovogodišnjeg Exita JDX Backstage objavljuje konkurs POSTANI JACK ZVEZDA, koji muzičkim entuzijastima i strastvenim ljubiteljima muzike pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na Exitu! Konkurs će biti postavljen na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici i biće otvoren do 26. juna.


Ove godine JDX obećava posebne magične trenutke, jer 7. put stiže na Petrovaradinsku tvrđavu, a No.7 je poznata oznaka na Jack Daniel’s boci, koja je već više od veka misteriozna jer se ne zna šta tačno označava - 7 ljubavi gospodina Džeka ili njegov srećan broj.

Jack Daniel’s Experience (JDX) je nastao kao odraz avanturističkog duha samog Džeka Denijela, strastvenog ljubitelja dobre muzike i uživanja. Sam izgled stejdža doživljaj je za sebe jer verodostojno prenosi izgled gradića Tenesija i duh Linčburga, mesta odakle je Džek krenuo. Osim sjajne muzike, posetioci će moći da se oprobaju u različitim igrama i osvoje poklone. Ljubitelji dobrog zvuka i zabave imaće priliku da se upoznaju sa interesantsnim detaljima iz života Džeka Denijela, ali i o familiji viskiji ovog čuvenog brenda koji u Srbiji distribuira Coca-Cola HBC Srbija.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :