Jubilej: Danas počinje 50. Gitarijada u Zaječaru!

Datum objave:11.08.2016

Pročitano:5376 puta

Datum održavanja: 11.08.2016 - 14.08.2016

Lokacija: Zaječar

Danas zvanično počinje 50. jubilarna zaječarska Gitarijada, koja će trajati naredna 3 dana. Glavnom programu na gradskom stadionu na Kraljevici prethodiće otvaranje pratećeg programa Gitarijade Free Zone, u okviru koga će večeras u 17 sati u Radul Begovom konaku biti otvorena izložba "Zaječarski strip" i koncerta 150 polaznika Kreativnog kursa gitare iz 15 gradova Srbije, koji će od 19 sati biti održan na centralnom gradskom trgu.

 

50. Gitarijada u Zaječaru

Prvo polufinalno veče počinje u 19 sati nastupom 6 demo bendova koji će se boriti za plasman u finale 50. Gitarijade. Nastupiće: Brat iz Užica, Klot iz Beograda, LSD iz Banja Luke, Belo u Boji iz Gornjeg Milanovca, Disciplinski postupak iz Koršumlije i KBK iz Čačka.

U revijalnom delu programa večeras će nastupiti: Zlatni prsti, Teška industrija, Ritam nereda, Ortodox Celts i Van Gogh.

Nakon revijalnog dela programa na repertoaru je Free rock cinema, u okviru koje će biti prikazana dva filma sa rok tematikom, a nakon toga i after parti do zore.

Ulaz na ovogodišnju Gitarijadu je besplatan, a za posetioce je obezbeđen i besplatan smeštaj u Rok kampu, uz jedan besplatan obrok dnevno.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :