Jubilarni Supernatural: Uživajte na pikniku uz jogu, kapueru i muziku

Datum objave:12.04.2016

Pročitano:3797 puta

Datum održavanja: 23.04.2016

By:Ivona Pjevač

Lokacija: Hajdučka česma, Beograd

Najveći ekološki događaj u Srbiji, deseti Supernatural festival održaće se u subotu 23. aprila, na prostoru kod Hajdučke česme. Kapije festivala se otvaraju u 11h. Posetioci će biti u prilici da dan provedu na „Supernatural pikniku“ sa svojim najmilijima, družeći se i uživajući u muzici, pijaci i aktivnostima koje blagotvorno utiču na um, duh i telo. Ulaz na Supernatural festival je besplatan!

 

Supernatural festival 2016


Ove godine poseban akcenat Supernatural festival stavlja na Wellnes program koji se sastoji od joge, kapuere i nutricionističke radionice.


Sertifikovan joga instruktor Zorana Minčić, i kapuera majstori škole „Kapuera Angola“ pokazivaće posetiocima kako da kroz fizičku aktivnost usklade duh i telo. Joga je drevna nauka zdravog življenja, i kao takva, osmišljena je da bude uklopljena u svakodnevni život. Kapuera (capoeira) je afro-brazilska borilačka veština, nastala među afričkim robovima u kolonijalnom Brazilu, kao izraz njihove težnje za slobodom. U nju su inkorporirani elementi plesa, akrobatike i magijskog rituala, zbog čega kapuera nikoga ne ostavlja ravnodušnim i iz godine u godinu ima sve veći broj poklonika širom sveta.


Veoma važan aspekt wellnessa je i pravilna ishrana. U Supernatural baru, posetioci će moći da probaju smoothies i sveže ceđene sokove od voća, povrća i koštunjavog voća, kao i funkcionalni obrok napravljen od Wellness integralnog keksa (iz Bambija), koji je pripremljen u saradnji sa Bobom Vujanović, inžinjerom biotehnologije, nutricionistkinjom. Pored toga, posetioci će imati priliku da probaju i nove Wellness Breakfast biskvite, koji u kombinaciji sa voćem, sokom ili jogurtom čine lak, zdrav i ukusan doručak. Svi zainteresovani posetioci će moći da se konsultuju u vezi sa principima pravilne ishrane, kao i oko specifičnih, individulanih potreba u ishrani prilagođenih navikama, načinu života i kulinarskim navikama koje ponaosob imamo.


Supernatural festival nastavlja da iz godine u godinu neguje koncept dnevnog festivala, kako bi posetioci imali priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine, uživajući u dnevnom svetlu i prirodi.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :