Jubilarni 10. Japanizam od 22. do 25. juna

Datum objave:15.06.2017

Pročitano:3788 puta

Datum održavanja: 22.06.2017 - 25.06.2017

By:Bojan Vukadinović

Lokacija: Dom omladine Beograda

Jubilarni 10. Japanizam biće održan u Domu omladine Beograda od 22. do 25. juna, a i ovoga puta ljubiteljima japanske pop kulture ponudiće pregršt zanimljivog sadržaja. Tema će biti proslava jubileja, pa vas očekuju tribine posvećene upravo organizovanju ove manifestacije u poslednjih 10 godina, kao i razgovori sa starom gardom organizacije Sakurabana. 

 

Japanizam 2017

 

Pored toga na konvenciji vas očekuju brojne tribine, radionice, predavanja, projekcije filmova, društvene i video igre, prodajni sajam i izložbe vaših radova, od kojih će najbolji biti nagrađeni. Naravno, ni ove godine neće izostati kosplej takmičenje poslednjeg dana imaćete priliku da upoznate specijalne goste iz regiona, a i šire, koji će doći u još većem broju nego do sad.

 

Neki od inostranih gostiju jubilarnog Japanizma biće pevačica Kanon Mizuno iz Japana, NadiaSK iz Italije - legenda evropske konvencijske scene i jedna od najpopularnijih kopsplejerki u svetu, čuveni David Chan iz Francuske koji je najpoznatiji svetski kosplejer, zatim Noemi Ištaneš iz Mađarske, organizatorka čuvene konvencije MondoCon u Budimpešti i drugi. 

 

Detaljan program i satnicu Japanizma 2017 pogledajte ovde


www.sakurabana.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :