Josipa Lisac i Lolobriđida u parku Čair na festivalu PozitivNI

Datum objave:22.04.2019

Pročitano:1050 puta

Datum održavanja: 31.05.2019

Lokacija: Niš

Koncert Josipe Lisac na festivalu PozitivNI će zbog izuzetnog interesovanja biti premešten u park Čair. Prema rečima organizatora nastup ove Jugoslovenske dive izazvao je veliku popularnost kod regionalne publike, zbog čega je odlučeno da se nastup održi u Čairu.

 

„Josipa Lisac će u Nišu nastupiti nakon više od deset godina, stoga smo želeli da to veče učinimo posebnim za sve posetioce. Ljubitelji kvalitetnog zvuka i scenskog nastupa imaće prilike da uživaju u magičnoj atmosferi u Čairu 31. maja“, poručili su organizatori.

 

Josipa Lisac


U sklopu dana posvećenog alternativnoj umetnosti, 1. juna, nastupiće i zagrebačka grupa Lolobriđida. Ida Prester, frontmenka benda, rekla je da ovaj moderni sastav ne kalkuliše i ne prati trendove po pitanju svog muzičkog stvaralaštva.


,,Ovo smo mi, to volimo, te teme nas inspiriraju, muzika curi iz nas. Ako se nadje netko tko to prepozna - super, ako ne, nema veze. Ne kalkuliramo, nit slijedimo trendove. Da slijedimo, odavno bi prešli na trap. Mi već dugo imamo baš svoju publiku, te neke divne ljude koji vole naš specefičan pristup muzici. Nema ih puno, al su naši i jako odani ’’ rekla je Ida.
Ulaz na koncerte biće besplatan za sve posetioce.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :