Još SAMO par dana do kraja prijava za ,,Kad porastem biću…” program!

Datum objave:30.05.2019

Pročitano:384 puta

Kao i prethodne tri godine, Connecting realizuje ,,Kad porastem biću…” obrazovni program namenjen učenicima srednjih škola koji žele da postanu izvrsni!

 


Ove godine se uvode 4 nove stvari. 
• Po prvi put se na 6-dnevni letnji kamp, koji se dešava u  Mokrin House-u, mogu prijaviti tinejdžeri iz SVIH krajeva Srbije.
• Druga stvar je mentorski program u trajanju od 3 meseca, koji će se desiti odmah nakon kampa.
• Treća se odnosi na stipendije za sedam budućih polaznika čije učešće će finansirati organizacija Dostignuća mladih u Srbiji i Connecting.
• Četvrta svi polaznici ,,Kad porastem biću...“ programa moći će da pohađaju onlajn IT i Non IT kurseve Krojačeve škole.


“Primetili smo da mladi ne mogu da rade ono što vole, da su po završetku školovanja dugo u potrazi za poslom ili da odlaze iz Srbije i to smo želeli da ispravimo. Da srušimo stereotipe i inspirišemo mlade da preuzmu odgovornost za svoj život i ostvare svoje super ideje” – Deniz Hoti, Connecting.


Donesi odluku o svojoj budućnosti uz pomoć ljudi koji su već ostvarili uspeh!


Osnovna ideja ,,Kad porastem biću…“ programa jeste da pruži priliku srednjoškolcima da razumeju kako funkcioniše današnji svet u doba 4.0 revolucije. Naš program im pomaže da osveste svoje talente i kroz mentorski rad 1:1 sa pažljivo probranim i iskusnim mentorima koji imaju iskustva u radu sa mladima ih priprema da na vreme donesu kvalitetne odluke o svojoj budućnosti!


Kao i prethodnih godina, iskusni edukatori, psiholozi, preduzetnici i omladinski radnici deliće svoje znanje sa srednjoškolcima na letnjem kampu posvećenom obrazovanju za karijeru Kad porastem biću… Radujemo se što će preduzetnica Sonja Dakić, osnivačica Daj daj pelena i programa Živi, Radi, Voli, zajedno sa Markom Baturom, Dejanom Baltes, Bojanom Jevtović, Hoti Denizom programskim direktorom i ove godine raditi sa polaznicima našeg kampa. Srećni smo i što će se kamp opet desiti u  jedinstvenom coworking i coliving prostoru Mokrin House-u.


Program se plaća, nije besplatan, ali to ne znači da ćemo primiti svakoga ko plati! Baš naprotiv – imamo jako ozbiljne kriterijume i primićemo izuzetno motivisane i radoznale tinejdžere koji su spremni na naporan rad koji im je potreban kako bi na vreme doneli prave odluke o svojoj budućnosti!


Program čine dve celine: 
• ,,Kad porastem biću…” 6 -dnevni letnji kamp koji se dešava u Mokrin House-u, od 1. do 6. avgusta 2019. godine;
• 3-mesečni mentorski program, koji podrazumeva uživo upoznavanje mentora i mentija i potom onlajn mentorisanje u periodu od 15. avgusta do 15. novembra.
• Unapređenje IT veština i mekih veština kroz pohađanje kurseva Krojačeve škole.


Dostignuća mladih za 5 !


Nakon značajnih rezultata prethodne godine, Dostignuća mladih u Srbiji će i ove godine dati tačno 5 stipendija svojim ambasadorima i tako ih nagraditi za naporan i posvećen rad u procesu stvaranja učeničkih kompanija. Pored tih 5 stipendija Connecting će stipendirati učešće za još dva polaznika. To znači da će ukupno 7 od 22 polaznika biti u prilici da učestvuje besplatno u ,,Kad porastem biću…” programu.


Sarađujemo i sa Krojačevom školom!


Ove godine, svim polaznicima ,,Kad porastem biću...“ programa Krojačeva škola nudi besplatne kurseve, jer veruje da mladi zaslužuju budućnost po svojoj meri i tu je da im pomogne da je skroje!
,,Od samog osnivanja 2010. godine zadatak škole je samo jedan: biti škola u kojoj se nauči. To je bio glavni moto i kada smo imali off-line obuke, ali i danas kada smo platforma za on-line kurseve i obuke.ˮ kaže Ana Jovanović, osnivač Krojačeve škole i dodaje: ,,Misija nam je jednostavna i vrlo izgledna: regionalna eLearning platforma za IT i NonIT online kurseve visokog kvaliteta po pristupačnim cenama.ˮ


Ukoliko želite da pročitate još nešto više o našoj saradnji i samoj školi klik na link.


Prijavi se!


Prijave su otvorene do 31. maja, a možete se prijaviti popunjavanjem onlajn forme ovde. Više detalja o programu, mentorima, i prošlim učesnicima možete pronaći na zvaničnom sajtu Kad porastem biću… programa. Požurite jer je ostalo još malo vremena!
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :