Još jedna tura Hladnog piva u Beogradu! - Subota, 3. decembar, Hala sportova

Datum objave:24.11.2011

Pročitano:3227 puta

Zagrebački pank-rok sastav Hladno pivo će zbog izuzetnog interesovanja publike, pored petka 2. decembra, održati još jedan koncert u Hali sportova u Beogradu, u subotu 3. decembra, saopštila je danas promoterska kuća Long Play, koja organizuje koncert uz podršku Jelen piva.


 
"U Hali sportova 2008. godine smo imali savršen koncert, koji nam se duboko urezao u sjećanje. Za povratak u Beograd htjeli smo ponovo Halu sportova, a sada zahvaljujući dragim našim fanovima pruža nam se prilika da u nama dragoj dvorani sviramo čak dva puta! Biće nam to dvostruko zadovoljstvo", kaže frontmen Mile Kekin.
 
Za koncert Hladnog piva u Hali sportova u subotu 3. decembra od danas je pušteno u prodaji prvih 1.000 ulaznica po povlašćenoj ceni od samo 1.000 dinara, koje se mogu naći na blagajni Doma omladine Beograda, kao i preko mreža Card Service i Eventim. Za drugo veče ostatak ulaznica će koštati 1.200 dinara.
 
Na istim prodajnim mestima fanovi Hladnog piva i za prvo veče (petak 2. decembar) još uvek mogu pronaći određen broj ulaznica po ceni od 1.200 dinara. Ali požurite!

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :