JORGOVANI snimili duet sa KRIKIJEM (Mortal Kombat)

Datum objave:30.10.2017

Pročitano:2138 puta

Datum održavanja: 04.11.2017

Lokacija: Beograd

Pred veliki beogradski koncert koji će održati u okviru Vračar Rocks serijala u CZK ,,Božidarac" 4. novembra, JORGOVANI su plasirali novi spot za pesmu ,,Bajka", snimljenu u duetu sa Krikijem, pevačem Mortal Kombata.

 ,,Već godinama unazad kada sviraju Kombati imam običaj da otmem mikrofon Krikiju. Isto to on radi meni na svirkama Jorgovana. I bilo je sasvim logično da snimimo duet", prosto objašnjenje daje Marko Joković, pevač Jorgovana, kako je uopšte došlo do ove saradnje, a po pitanju samog video spota kaže:
,,Spot je za prvi singl sa albuma koji pripremamo. Scenario, kamera, ideje... sve sami radimo. Dakle, koštao je mnogo - 0 dinara".
Iskren je Marko i po pitanju vizualizacije ,,Bajke" - naglašava da su se devojke koje glume u novom videu dobrovoljno prijavile, ali da je 80% snimljenog materijala ipak odbačeno, kako ga YouTube ne bi... sankcionisao. :)

Jorgovani će 4. novembra na Vračar Rocks-u nastupiti zajedno sa novosadskoim punk bendom Neprijatelj Prelazi Zeku i gornjomilanovačkim Vokalno instrumentalnim sastavom ,,Vrljika".
Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta koštati 500 dinara. 

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :