JORGOVANI pripremaju haos u podzemlju Cetinjske! Nastup u SubBeernom centru najavljuju novim spotom ,,Genetika"

Datum objave:10.12.2018

Pročitano:2173 puta

Datum održavanja: 14.12.2018

Lokacija: Beograd

Da je punk boemska stvar već godinama unazad dokazuje grupa JORGOVANI, ćićevačko-beogradski bend, koji će u petak, 14. decembra, ,,napasti" SubBeerni centar.

Pred osvajanje za njih novog prostora u podzemlju Cetinjske ulice u Beogradu, Jorgovani su izbacili novi singl - videospot za pesmu ,,Genetika".

 

Foto: Jorgovani promo

,,Ovo je treći singl sa albuma koji je u pripremi. Spot smo, kao i svaki prethodni put, radili sami, a koštao nas je oko 10 hiljada dinara (toliki je bio ceh u kafani). Ovo je jedna potpuno autobiografska priča i likovi u spotu nisu izmišljeni", objašnjavaju Jorgovani svoje produkcijske poduhvate i dodaju:

,,Što se koncerta tiče, već je poznato da u Beogradu pravimo jedan nastup godišnje i da ne želimo da budemo od onih bendova koji su dosadili i bogu i narodu... Ovaj koncert, kako stvari stoje, biće naš najveći i najznačajniji do sada!"

Specijalni gosti na velikom beogradskom koncertu 14. decembra u SubBeernom Centru, biće Goatmare & The HellSpades i Cepeni Ćunci, ne bi li fešta bila što luđa.

Ulaznice za koncert Jorgovana dostupne su u kafeu Šikarica (Skadarska 22), Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i u Žila Shop-u (Čumićevo sokače, Belgrade Design District), po ceni od 500 dinara, a na ulazu u SubBeerni centar koštaće 700 dinara.

*Radno vreme Šikarice je od 16.30 do 00.00.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :