Job Jobse i Luc Mast u Dragstoru

Datum objave:20.11.2018

Pročitano:1857 puta

Datum održavanja: 24.11.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

U subotu 24. novembra u Dragstor stižu dva rezident didžeja amsterdamskog kluba De School, Job Jobse i Luc Mast. Njima će se u velikoj sobi kluba pridružiti Kristijan Molnar, dok će u maloj sobi nastupati AASKA, SAUD i Bucalo i Divlje Palme u b2b setu.
 

 

Priča o karijeri Joba Jobsa počinje negde između Amsterdama i Berlina, gde je radio za Club11, Innervisions lejbl i čuveni Trouw. Kao glavni buker i rezident didžej Trouw-a, dobio je priliku da bukira mnoga imena među kojima su bili i Tale of Us kao hedlajneri Life and Death lejbl večeri. Duo je bio impresioniran Jobovim intro setom i ubrzo potom njegova karijera je eksplodirala i postao je Life and Death lejbl menadžer. Sada se u potpunosti posvetio karijeri didžeja i rezidenturi u De School-u, gde deli svoje šarenolike selekcije sa posetiocima iz sveta. Njemu će se u velikoj sobi Dragstora pridružiti još jedan bivši rezident Trouw-a i sadašnji rezident i program menadžer De School-a, Luc Mast. Luc je do sada nastupao u Njujorku i evropskim klubovima i festivalima kao što su: About Blank, The Block, Walking Life i Dekmantel. Član je didžej kolektiva koji čine još Job Jobse i Elias Mazian.


Luc Mast @ Holy Pink 2017

Karte za ovaj događaj možete da kupite na svim prodajnim mestima Eventima i onlajn https://bit.ly/2qBYloc po pretprodajnoj ceni od 600 RSD.

 


 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :