Jimmy Carr GAGGING ORDER: Brz i oštar humor čuvenog stand up komičara!

Datum objave:26.02.2015

Pročitano:10017 puta

Datum održavanja: 13.05.2015

Lokacija: Dom Sindikata, Beograd

Spremite se na brilijantan nastup, brz i oštar humor, upravo ono čime je Džimi Kar i zaslužio značajno mestu u samom vrhu standup komedije. Savest, pristojnost i moralna načela slobodno možete da ostavite kod kuće. Karovi "one-lineri", koji balansiraju na granici prihvatljivog, držaće vas na ivici sedišta. Očekujte inteligentne, bezobrazne šale, koje će na prvom mestu preispitati vaš prag tolerancije crnog humora.

 

 

Titulu jedne od najoriginalnijih i najpoznatijih zvezda na televiziji, radiju i sceni, Džimi je uživao u nekoliko izuzetno uspešnih godina. Ni ova godina nije izuzetak.


Njegova "Gagging Order" turneja počela je 2012. godine i tada je obišao preko 250 gradova Velike Britanije i Irske.
Često kažu da je "čovek koji najviše radi u komediji". Džimi je od sada izveo svoju stand up turneju pred million i po ljudi u Velikoj Britaniji. "Gagging Order" turneja će biti završena sa tri ogromna nastupa u areni u Južnoj Africi ovog marta.

 

Jimmy Carr GAGGING ORDER: Brz i oštar humor čuvenog stand up komičara! | Beograd | Dom Sindikata | 2015


Džimi je prodao preko milion DVD-eva, vodio je bezbroj tv emisija ali ono što radi najbolje je definitivno stand up uživo.

Svi su dobrodošli.
Savest, pristojnost i moralna načela slobodno možete da ostavite kod kuće.
Nabavite ulaznice na vreme!

Prodajno mesto: Blagajna Dvorane Doma Sindikata
Online prodaja ulaznica: www.ticketline.rs
Cene ulaznica: 2000, 2500 i 3000 dinara

˝Heroj komedije našeg vremena.˝ Guardian ˝Fantastično: Kar je prvi na listi prestupnika komedije!˝ The Times ˝Genijalac u komediji... Poražavajuće, bezukusne dvorečenične fore koje su blaženstvo za slušanje... Karova persona je neodoljiva i fore će vas navesti da drhtite od zadovoljstva.˝ Guardian ˝Edinburški kritičari ponižavaju komičare frazom, ˝Nije baš Džimi Kar, zar ne?˝. Njegovi izuzetno ekonomični i savršeno tajmirani oneliner-i su postavili nove standarde.˝ Daily Telegraph "Čudo za gledanje ... on se igra sa vašim granicama, ali to vam se sviđa. Ako Džimi Kar može da uradi telu ono što radi umu, onda je njegova devojka najsrećnija žena na planeti.˝ Scotsman


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :