JDX Backstage neizostavni deo EXIT 2016 magije

Datum objave:12.07.2016

Pročitano:4142 puta

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Jack Daniel's Experience Backstage sedmu godinu za redom pokazao se kao idealno mesto okupljanja ljubitelja vrhunskog pića, kvalitetnog zvuka i dobre zabave. Prvi na JDX-u ove godine su nastupili klasično obrazovani muzičari iz indie rock benda Ljubičice. Njihovi lahorni ritmovi bili su dobra uvertira, a nastavak dosledan – momci iz benda The Cockblockers razgalili su bluz rifovima. Prava žurka nastala je iza ponoći uz vatromet hitova koji je priredio DJ trojac NAVIGATORZ.

 

Jack Daniel's Experience Backstage

JDX kutak poslužio je kao jedinstvena tura za upoznavanje sa vrhunskim napicima iz porodice najpoznatijeg viskija na svetu kao i istorijom Jack Daniel’s destilerije koja ove godine slavi 150 godina postojanja. Tim povodom, poklona bilo i više nego ranije. Najvičniji su odneli i opipljive suvenire, a svakako svi sa JDX-a otišli su prepuni lepih uspomena. 

 

Jack Daniel's Experience Backstage


Svojim odabirom aktuelnih rok hitova, prve festivalske večeri predstavio se i mladi Dušan Pešić, jedan od četiri nove Jack zvezde koje su u konkursu osvojile ulaznice i jednosatni nastup. Neparne ekipe za stoni fudbal dovele su do novih poznanstava, a u redovima za VR turu kroz čuvenu destileriju palo je razmenjivanje brojeva telefona.

 

Jack Daniel's Experience Backstage

JDX Backstage osmišljen je da izgleda kao trg gradića Lynchburg iz kojeg je i sam Jack Daniel, a ove godine njegovi stanovnici dobili su brojne nagrade učestvujući u autentičnim igrama kao što su: Black Jack, Build The Barrell i stoni fudbal.

 

Jack Daniel's Experience Backstage

Druge večeri u okviru JDX Baxckstage-a nastupiće Marko Balabanović sa bendom, White City Massive i specijalni gost - glumac Viktor Savić koji nastupa kao Njezz, nova Jack zvezda Matija Ilić i Dj Bass Maze.

U subotu će zabavljti bendovi Went i In Absentias, Jack zvezda Marija Mandić, kao i Kišobran DJ ekipa. Poslednjeg dana EXIT-a sviraće sastav Buč Kesidi, Jack zvezda Ivan Đurović, DJ duo Dreammachine, a nastupiće autentični miks majstori Luka Gaćin i As Smooth As iz Turske.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :